INFORMACIJE O FIRMI

TEHNOPLAST GLIGORIJEVIĆ

Samostalna zanatska radnja ”Tehnoplast Gligorijević” je na tržištu naše zemlje prisutna od 2001. godine, od kada napornim radom i konstantnim usavršavanjem, kako proizvodnog asortimana, tako i proizvodnih pogona, daje veliki doprinos pčelarenju na Balkanu. Svakodnevni kontakt sa brojnim korisnicima naših artikala, kao i nezamenjivo sopstveno iskustvo u pčelarenju, omogućavaju nam da Vam obezbedimo stručne sagovornike koji razumeju pčelarski proces i ponaju pčelarsku tehniku, ali i sami uvode uvode novine u rad sa pčelama i na taj način sa sigurnošću mogu da garantuju kvalitet svoje opreme i ambalaže. Na taj način našim kupcima obezbedjujemo optimalno korišćenje svih prednosti koje nudi paleta naših proizvoda.

Naša misija je da postojimo kao sinonim za pouzdanost, očuvanje i razvoj pčelarstva, plasiranjem naših proizvoda. 

Naša firma ima svoju alatnicu, opremljenu vrhunskim savremenim CNC mašinama, u kojoj se prozvode alati i mašine za plastiku, pre svega za sopstvenu proizvodnju, ali se često rade alati i mašine po porudzbini za druge plastičare. Alati i mašine koji izadju iz naše alatnice su visokog kvaliteta i odličnih performansi.

Pogon za plastiku je opremljen savremenim mašinama za brizganje i duvanje plastičnih masa, od kojih su neke iz naše sopstvene proizvodnje. Raspon mašina za brizganje je briganje mase od 35gr do 1800gr a sile zatvaranja od 20t do 500t. Mašine za duvanje mogu da duvaju ambalažu od 10ml do 5l.

Za veće porudžbine obezbeđujemo i prevoz…

http://www.tehnoplastgligorijevic.com

GALERIJA

SZR Tehnoplast Gligorijević

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kralja Petra Prvog 66

34227 Batočina

TELEFON

063/8188-226
062/506-695
034/6842-229
fax 034/6842-393

E-MAIL

tehnoplastg@gmail.com