INFORMACIJE O FIRMI

Strugara Kovačević DOO

 Strugara Kovačević je preduzeće koje je osnovano 2005. godine. Naša glavna delatnost je proizvodnja i prerada različitih vrsta drveta, izrada rezane građe, elemenata za krovne konstrukcije, kao i izrada elemenata za palete i paleta. Kvalitetna sirovina, tehnološka opremljenost i dugogodišnje iskustvo sigurna su garancija da možemo zadovoljiti najstrožije zahteve naših kupaca koji su renomirane kompanije iz Srbije i regiona.

Naša poslovna politika je da cena mora biti srazmerna kvalitetu proizvoda. Ulagati u inovacije znači ulagati u budućnost. Stoga kompanija Drvotehna stalno traga za novim izvorima sirovine , kao i za novim oblicima upotrebe drveta. Drvo je jedan od najčistijih i najbezbednijih goriva, posebno u odnosu na ne popularne izvore energije.

Energija na bazi drveta je dominantan izvor energije posebno za domaćinstva u zemljama u razvoju. Samim tim Drvotehna ima u planu pokretanje prizvodnje peleta i briketa odnosno obnovljivih bio energetskih izvora na bazi drveta.

Bukva (fagus) je rod listopadnog drveca koji sadrži oko deset vrsta. Prirodno stanište mu je Evropa, Azija i Severna Amerika. Bukva je pre svega drvo koje se koristi za izradu nameštaja kao ogrevno drvo.

Topola je rod listopadnih drvenastih biljaka iz familije vrba (Salicaceae). Šume topole se obicno javljaju pored obala reka i poznate su po brzom rastu. Drvo topole se masovno koristi.

Proizvodimo i prodajemo drvene palete u sledecim dimenzijama 120×80 ,120×100, 100×100 i po narudžbini ili po zahtevu kupca. To su palete za jednokratnu upotrebu, vocarske palete i euro palete bez žiga.

Elementi za palete se izrađuju od topole, jele, smreke, bora u sledećim dimenzijama: debljina 14-23 mm, širina 60-150 mm, dužina 60-400 cm.

GALERIJA

Strugara Kovačević

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Misača bb

34300 Arandjelovac

TELEFON

064/361-24-79

034/674-71-03

E-MAIL

strugarakovacevic@outlook.com

SAJT