INFORMACIJE O FIRMI

Select Milk doo Inđija

 je porodična farma koza sa mlekarom za preradu kozjeg mleka i proizvodnju mlečnih proizvoda ekstra kvaliteta.

Mlekara kapaciteta 10 000 l mleka dnevno je projektovana i izgrađena prema najvišim evropskim standardima iz oblasti prehrambene industrije i predstavlja jedan od najvećih pogona za preradu kozjeg mleka. Proizvodnja je pokrenuta juna 2007. godine i odvija se shodno HACCP sistemu – sistemu bezbedne hrane.

Svesni nutritivnog i zdravstvenog potencijala kozjeg mleka, postavili smo veoma visoke kriterijume za kvalitet sirovog mleka, koje se obezbeđuje sa sopstvene farme i otkupom od nekoliko farmera.

Uz naše bogato iskustvo i stalno usavršavanje u proizvodnji sirovog mleka edukovali smo i naše dobavljače te smo dostigli kvalitet sirovog mleka daleko iznad traženih vrednosti normativa Republike Srbije i EU. Kao rezultat toga, proizašla je bogata lepeza jedinstvenih i izuzetno kvalitetnih proizvoda od kozjeg mleka koji se koriste ne samo kao hrana, već i u preventivne i terapeutske svrhe kod brojnih zdravstvenih poremećaja.

U skladu sa tim, naročito moramo naglasiti da u sastav naših proizvoda ulazi isključivo kozje mleko bez dodataka bilo kakvih konzervansa.

GALERIJA

Select Milk D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Dunavska 45

22320 Indjija

TELEFON

022/554-563

063/338-129

E-MAIL

milovan.bulatovic@select-milk.com