INFORMACIJE O FIRMI

Premium Mesara Jokić je moderna interpretacija tradicionalne, porodične mesare osnovane 2004. godine u Beogradu.

Neven Jokić je započeo svoje gastronomsko putovanje kao Dalmatinac koji poznaje dobro čuvane tajne najbolje obrade mesa.
Od samog početka, Mesara Jokić se izdvojila na tržištu po vrhunskoj obradi mesa i izuzetnom kvalitetu koji pruža.
Naša posvećenost inovacijama i razvoju naprednih tehnologija nam je omogućila da Premium Mesara Jokić postane jedan od vodećih, prepoznatljivih brendova u čitavom regionu.
Zahvaljujući našem timu kojeg čine vrhunski poznavaoci svog zanata, izvanrednoj saradnji sa farmerima i sopstvenoj zanatskoj proizvodnji koja nudi široku paletu originalnih proizvoda, napravljenih po tradicionalnom receptu bez dodavanih aditiva, uspeli smo da stvorimo naš, mali eko-sistem.

Naš cilj je da srpskoj, gastronomskoj sceni ponudimo najkvalitetnije stareno, juneće meso direktno iz najprestižnijih, svetskih menija i time je uzdignemo na najviši, mogući nivo.

Premium Mesara Jokić je nešto više od same mesare, to je jedna vrsta neraskidive, porodične veze koja traje i koja će trajati. Svi mi volimo ono što radimo, i veoma smo pasionirani kada je u pitanju Premium Mesara Jokić.
Osećam se jako počastvovanim i srećnim da radim zajedno sa timom koga čine neverovatno talentovani majstori svog zanata, a povrh svega, da vidim toliko ljudi koji iskreno uživaju u našem, ukusnom mesu.”
Naše meso može biti na meniju Vašeg restorana ili domaćinstva svakog radnog dana i subotom od 08h – 14h.
Priprema porudžbine se vrši nakon što je zahtev uspešno poslat. Cena porudžbine može minimalno varirati u zavisnosti od težine odreska.

Našu ponudu možete pogledati na našem sajtu

http://www.mesarajokic.com/

GALERIJA

Premium Mesara Jokić

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Prote Stamatovića 122,Jakovo

11276 Beograd

TELEFON

069/245-40-00

011/841-75-94

E-MAIL

mesarajokic@gmail.com