INFORMACIJE O FIRMI

Portal Stolarija PR

PORTAL STOLARIJA je porodična firma koja uspešno posluje dugi niz godina. Primarna delatnost je proizvodnja visokokvalitetnih, energetski efikasnih prozora i vrata, u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima.
Proizvodnja se odvija u strogo kontrolisanim uslovima uvek pazeći da je kvalitet proizvoda na visokom nivou. U mogućnosti smo da proizvedemo sve tražene oblike i funkcije prozora i vrata.
Kvalitet našeg proizvoda takođe prati i kvalitet našeg odnosa prema kupcu koji je uvek na prvom mestu. Odgovoran odnos prema poslu, poštovanje rokova i visok nivo kvaliteta glavne su smernice naše firme.

PVC Stolarija sa Inoutic profilima i Siegenia Okovima

Inoutic je jedan od vodećih evropskih proizvođača PVC profila. Ovi profili predstavljaju vrlo ekonomično i efikasno rešenje koje vam omogućava da značajno smanjite potrošnju energije, vaše račune za grejanje i pružaju odličnu izolaciju tokom vrelih letnjih dana. Pored ovih kvalitetnih profila, koristimo i Siegenia okove koji su testirani na 100.000 otvaranja, kako biste bili sigurni da će vaši prozori funkcionisati besprekorno dugi niz godina.

 Kvalitetna Alu stolarija sa Alumil profilima

Ako vam je potrebna stolarija koja je lagana i ima veliku čvrstoću onda je aluminijumska stolarija pravo rešenje za vas. Alu stolarija se posebno preporučuje ako planirate da instalirate stolariju u poslovnim i visokofrekventnim prostorijama, zbog svoje izdržljivosti. Takođe, ona je posebno pogodna ukoliko želite da ostaklite velike površine poput poslovnih zgrada zato što su alu profili tanji od PVC profila i predtavljaju mnogo elegantnije rešenje. Izolacione sposobnosti aluminijumske stolarije su značajno unapređene upotrebom termo-prekida. Mi koristimo aluminijumske profile proizvođača Alumil koji je jedan od najvećih i najkvalitetnijih u Evropi.

ROLETNE

Kod nas je u cenu roletni uračunato uzimanje mera i ugradnja roletni.
Roletne su najbolji način zaštite od sunčevih zraka.Takodje imaju funkciju toplotne izolacije.Postoje dva tipa ugradnje:unutrašnja i spoljna roletna. Unutrašnja ugradnja se izvodi prilikom same gradnje objekta , dok se spoljna montaža odnosi na postavljanje roletne na već postojeći tipstolarije.
Roletne mogu biti plastične i aluminijumske.I jedne i druge klize gore-dole po vodjicama koje mogu biti fiksirane ili na izbacivanje .Kod fiksiranih vodjica roletna ima mogućnost klizanja samo gore-dole.Vodjice na izbacivanje poseduju takozvane makaze koje omogućavaju izbacivanje donjeg dela roletne ka spolja.

GALERIJA

Portal Stolarija PR

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Dušana Petrovića-šaneta 16ž

11309 Leštane Grocka - Beograd

TELEFON

064/571-56-61

E-MAIL

portalstolarija@gmail.com