INFORMACIJE O FIRMI

LUKAL ALUMINIUM SYSTEM D.O.O.

Preduzeće je nastalo sa ciljem da svojim proizvodima i kvalitetom usluge svim klijentima poveća ugodnost življenja.

Primarne delatnosti su nam PVC i aluminijumska stolarija sa kompletnim pratećim programom koji uključuje roletne i komarnike, izrada i montaža fiksnih i pokretnih ventilirajućih fasada, aluminijumskih otirača, rolo vrata raznih oblika i namena, projektovanje, izrada i montaža letnjikovaca i staklenih bašti, kao i uređenje poslovnih I stambenih objekata uopšte.

Nismo dovoljno hrabri da kažemo da smo najbolji na tržištu i da je naše preduzeće lider u oblasti kojom se intenzivno bavimo preko 15 godina, ali naši klijenti i svi naši rezultati mogu i govore umesto nas.

Trudimo se da naš tim bude sastavljen od ljudi koji su pre svega časni i iskreni, a o profesionalnom aspektu i aspektu poznavanja posla sud možete doneti i sami.

Ukoliko Vam je potreban bilo kakav savet, mišljenje ili pomoć u oblasti rada našeg preduzeća, ne oklevajte da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom izaći u susret.

Lukal Aluminium System je preduzeće sa sedištem u Beogradu koje svoje proizvode plasira najvećim delom na teritoriji Republike Srbije, a na tržištima gde nije prisutno sa vlastitim operativnim snagama, Lukal Aluminium System je razvio partnerske odnose sa regionalnim i nacionalnim distributerima.

Našim proizvodima i radom ostvarili smo zapažene rezultate na tržištu Rusije, Austrije, Slovenije, Italije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije.

GALERIJA

Lukal Aluminium System D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Miljakovačke staze 37D

11191 Beograd

TELEFON

064/658-44-94

011/633-42-31

011/639-30-39

011/239-30-39

E-MAIL

office@lukal.rs