INFORMACIJE O FIRMI

Naša osnovna delatnost je proizvodnja i ugradnja

aluminijumske i pvc stolarije, pratećeg programa,
kao i izrada i montaža svih vrsta fasada i 
razne modele alu ograda.

Aluminijumska i PVC stolarija

ALU i PVC stolarija vam donosi višestruke prednosti u odnosu na standardne i tradicionalne metode ugradnje vrata i prozora. Moderna tehnička rešenja omogućuju maksimalnu održivost toplotne energije u zimskim uslovima, sprečavanje uticaja spoljašnjih klimatskih faktora poput padavina, vetra i negativnog uticaja sunčevih UV zraka, a takođe ALU i PVC stolarija donosi prostoru dugotrajnost i dopadljiv estetski izgled.

Veoma bitna osobina ALU i PVC stolarije je laka ugradnja pratećih elemenata (roletne, komarnici, venecijaneri) tako da se svaka ideja i zamisao lako primene bez velikih radova i promena elementa u sistemu (nema štemovanja, nema neurednih i komplikovanih nadogradnji…).

Aluminijumska stolarija se izradjuje od aluminijumskih profila koji mogu biti sa i bez termo-prekida, koji su plastificirani ( elektrostatičko farbanje, a na raspolaganju je veliki izbor boja kao i imitacije drveta ), i eloksirana, koja zadržava i ističe metalni izgled profila.

Prozori napravljeni od PVC profila renomiranih proizvodjača, kao što je nemačka kompanija Veka, su postojani, otporni i traju dugi niz godina bez promena.

Za vas smo odabrali najkvalitetnije materijale vodećih domaćih i evropskih proizvodjača iz oblasti proizvodnje aluminijumskih profila (Alumil, Etem, Shucco, Veka…), okova (Stublina, Maco, Siegenia, Giesse…), stakla i pratećih materijala.

Pored svih vrsta i oblika ALU I PVC stolarije, sa kompletnim pratećim programom, nudimo vam i izradu i montažu svih vrsta fasada, kao i razne modele ALU ograda.

Uz prihvatljivu cenu i sigurnu isporuku i montažu u unapred dogovorenom roku, nudimo vam garanciju na sve naše proizvode od 2 godine.

Za sve vreme, kao i po isteku garancije, svakodnevno ćemo vam biti na raspolaganju.

Popunite informativni zahtev za ponudu i proverite da li imamo pravo rešenje za vas.

http://www.forceal.com

GALERIJA

FORCEAL DOO BEOGRAD

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Stevana Lukovića 8/6

11090 Voždovac - Beograd

TELEFON

060/55-777-62

060/55-777-63

E-MAIL

info@forceal.com