INFORMACIJE O FIRMI

Fertil je prva fabrika u Srbiji koja proizvodi mineralna NPK đubriva, koristeći tehnologiju kompaktiranja – fleksibilnu tehnologiju koja ne uključuje hemijske procese i ne zagađuje okolinu. Kompaktirana granula u sebi sadrži sve makro i mikro elemente potrebne za pravilan razvoj biljaka i postizanje visokog prinosa u ratarskoj, voćarskoj i povrtarskoj proizvodnji.  Fertil je 2011. godine pokrenuo novu liniju proizvoda pod imenom Natura, koja u potpunosti prati savremene svetske trendove u ishrani bilja. Natura đubriva, u okviru četiri različite formulacije, sadrže izbalansirane makroelemente azot, fosfor, kalijum i sumpor.

Mi smo odgovorna kompanija koja sarađuje i podržava poljoprivrednu zajednicu stvarajući vrednost za sve učesnike u lancu snabdevanja.

Prepoznati smo kao pouzdan partner sa proizvodnim portfoliom visokog kvaliteta.

Tehnologija kompaktiranja koju Fertil primenjuje u svojoj fabrici prati savremene trendove u proizvodnji đubriva. U pitanju je potpuno suv postupak, tokom koga ne dolazi do ispuštanja otpadnih voda, niti emisije štetnih gasova u atmosferu, čime se obezbeđuje poštovanje najviših ekoloških standarda.

GALERIJA

Fertil doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Industrijska zona 35

21400 Bačka Palanka

TELEFON

021/75-51-801

021/75-51-809 fax

E-MAIL

vesna.stojanov@victoriagroup.rs

office@victoriagroup.rs

office@fertil.rs