INFORMACIJE O FIRMI

FEROPLAST PLUS

Naša osnovna delatnost je proizvodnja plastične ambalaže za kozmetičke preparate i farmaceutsku industriju.

Posedujemo sopstvenu alatnicu za izradu kalupa, odnosno, alata za livenje plastičnih masa, pa alate sami konstruišemo i izrađujemo. Posedujemo 8 mašina za brizganje plastike različitih zapremina i dve duvaljke.

Raspolažemo odgovarajućom opremom i upošljavamo mlade i sposobne a, pri tome već veoma iskusne stručnjake. Svi poslovi se obavljaju na zadovoljstvo komitenta, pod geslom “brzina, ozbiljnost, kvalitet”.

Trenutno imamo osam stalno zaposlenih radnika i radimo u dve smene kako bi smo ispunili sve svoje obaveze blagovremeno. Voljni smo i da izrađujemo i ambalažu po narudžbi kupca – prema crtežu ili uzorku.

Imamo stručnjake i mogućnosti da sve usluge i poslove blagovremeno i maksimalno ubrzamo kako bi klijent imao naš proizvod što pre na raspolaganju. U tu svrhu stojimo Vam na usluzi 24 sata dnevno!

Kod nas imate sve na jednom mestu uz garanciju najvišeg kvaliteta svega što izađe iz našeg proizvodnog pogona.

Garantujemo da za isti kvalitet nećete naći jevtinije proizvode i usluge. Ako se to i desi, recite nam a mi ćemo to uraditi još jevtinije!

Za sva pitanja, ponude, uslove i bilo šta drugo vezano za naše proizvode, pozovite nas u bilo koje doba dana, čekamo na Vas.

http://www.feroplast.rs

GALERIJA

FEROPLAST PLUS NOVA PAZOVA

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Sime Šolaje br. 9

22330 Nova Pazova

TELEFON

062/311-846

022 /322-255

E-MAIL

feroplastplus@gmail.com