INFORMACIJE O FIRMI

Fabrika ELMA TT je proizvođač suvih transformatora i prigušnica sa 60. godišnjom tradicijom i  dobavljač je poznatim evropskim proizvođačima. U Bačkoj Topoli ova proizvodnja postoji već 10 godina i trenutno zapošljavamo oko 40 radnika.

Danas se izvozi  preko 90 odsto proizvodnje uglavnom na tržište EU a najznačajniji kupci su  u Nemačkoj, Holandiji, Austriji, Sloveniji ali prodaje se i na  tržište SAD, Kanade, Australije, Egipta kao i na tržištima  okolnih zemalja.

Izlagalo se na mnogim sajmovima u Moskvi, Parizu, Hanoveru, Beogradu, Subotici kao i  u Tirani.

Proizvodnja punjača se  odvija po sopstvenoj tehnologiji a deo velikih punjača u saradnji sa poznatim proizvodjačima iz EU dok se aparati za zavarivanje proizvode i prodaju u saradnji sa  ISKRA VARJENJE iz Ljubljane.

ELMA TT od ranije ima  program punjača za akumulatore za automobile, startera za startovanje motora kamiona, traktora i drugih mašina iz električne mreže.

Kao poseban program se razvijaju prigušnice za rasvetu, za industrijsku upotrebu i razne svetiljke.

Fabrika transformatora ELMA TT je renominiran proizvođač suvih transformatora i svih uređaja koji su vezani za suvi transformator. O profesionalnosti i kvalitetu našeg rada svedoče mnogi evropski potrošači naših proizvoda. Detaljnije o delatnosti naše fabrike i svih proizvoda koje vam možemo ponuditi kliknite sa strane na linkove.

GALERIJA

Elma TT D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Glavna 85

24300 Bačka Topola

TELEFON

024/715-933

024/712-910

E-MAIL

info@elmatt.rs

mira.petkovic@elmatt.rs