INFORMACIJE O FIRMI

AGRIMAR d.o.o. je jedna od najvećih i svakako najkompletnija kompanija u distribuciji komponenti za prenos snage (lanci, remenje, ležajevi) i rezervnih delova u oblasti poljoprivrede.

Naša kompanija distribuira jedinstveni asortiman kvalitetnih brendova. Osnovna delatnost firme je veleprodaja. Cilj nam je da svojim partnerima postanemo dobavljač broj jedan i da pružimo programe podrške za više od 200 kupaca koji prodaju naše proizvode potrošačima.

AGRIMAR d.o.o. je firma osnovana još 1994. godine.

Od samog nastanka do danas, firma beleži konstantan rast. Posedujemo sopstveni magacinski i poslovni prostor na izuzetnoj lokaciji nadomak Beograda, pored autoputa E-70 i E-75 (Beograd-Zagreb i Beograd-Novi Sad). To nam omogućuje brzu isporuku robe u sve delove Srbije i zemlje regiona. Ekspresno dostavljamo željene artikle i dajemo neprekidnu tehničku podršku. Negujemo odgovoran, precizan, dinamičan i posvećen odnos prema kupcima, dobavljačima i svim poslovnim partnerima.

Želimo da naši kupci i dobavljači znaju da saradnja sa nama povećava vrednost njihovog biznisa. Da bismo obezbedili dugoročan uspeh s obzirom na sve veći broj izazova održivosti, dugoročno i konstantno smo posvećeni ispunjenju ovih ciljeva.

GALERIJA

Agrimar D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Maršala Tita 133

11272 Dobanovci - Beograd

TELEFON

011/8465-283

063/385-016

E-MAIL

office@agrimar.rs