Unimont d.o.o. je preduzeće za proizvodnju, montažu, kooperaciju i promet, čiji je fokus proizvodnja opreme upotrebom raznovrsnih tehnologija izrade.

Preduzeće UNIMONT proizašlo je iz male radionice osnovane 1984. godine. Statusnom promenom 1990. godine, osnovano je preduzeće za proizvodnju, montažu, kooperaciju i promet roba sa sedištem u Inđiji,  Jovana Popovića 134.

Danas se sa zadovoljstvom i ponosom može reći da je UNIMONT upotrebom savremene tehnologije i kvalitetom izrade širokog asortimana proizvoda, postao proizvodjač opreme u mnogim privrednim granama, što potvrdjuju mnoge sajamske manifestacije i brojni domaći i strani kupci – partneri sa kojima ostvarujemo dobru poslovnu saradnju, snabdevajući ih našim proizvodima.

Svi proizvodi iz našeg proizvodnog programa se izradjuju u vlastitim proizvodnim pogonima, upotrebom raznovrsnih tehnologija izrade: sečenje, savijanje, štancovanje na CNC mašinama, varenje, strugarske obrade, brizganje plastike, plastificiranje, galvano zaštita, montaža i dr.

Preduzeće UNIMONT ne traži samo kupca – ono želi da stvara dugoročne poslovne odnose i poslovne partnere uz obostrano zadovoljenje interesa.

Proizvodnja PNK regala, RNK regala, podnih razvoda, gromobranske opreme, metalnih polica, razvodnih kutija i pratećeg materijala

Delatnost:

INDUSTRIJA / Proizvodnja ostalih proizvoda od plastike

PIB:

100698206

Adresa:

Jovana Popovića 134

Poštanski broj:

22320 

Grad / Opština:

Inđija /

Telefon:  063/537-217
Telefon2: 022/560-330
Email: unimont@mts.rs
Web: https://unimont.rs/