INFORMACIJE O FIRMI

Tehnobor DOO

Društvo za gradjenje,projektovanje i inžinjering Tehnobor doo Kikinda je osnovano 08.05.1993. godine. Od svog osnivanja do danas preduzeće se isključivo bavilo poslovima građevinarstva, izvođenja i investiranja u odlasti građevinskih objekata stambenog, poslovnog i industrijskog tipa.

Tehnobor planira, organizuje, rukovodi i obavlja poslove iz svoje delatnosti:

  • Izvođenje svih vrsta građevinskih radova

  • Instalacioni radovi u građevinarstvu

  • Visokogradnja

  • Završni i zanatski radovi u građevinarstvu

  • Izgradnja stambenih, poslovnih i industrijskih objekata

Kao razvojna firma,Tehnobor radi na pripremi inicijalnih programa. U okviru tih programa pregovaramo sa finansijskim institucijama, javnim službama, firmama I fizičkim licima kao potencijalnim investitorima, kooperantima i kupcima. Za poten- cijalne investiture radimo pripreme budžetskih troškova i procenu opravdanosti projekta.

Jedan od bitnih segmenata našeg rada je i priprema i kontrola izvođenja radova. U cilju realne procene troškova i njihove kontrole važno je blagovremeno dostavljanje polaznih i dopunskih zahteva rukovodiocu projekta.
Izrada kompletne projektne dokumentacije: Idejnih projekta, Glavnih projekta, Izvođačkih projekata, projekata izvedenog stanja, projketi uređenja enterijera.

MB INŽENJERING se bavi investicionom gradnjom stambeno-poslovnih objakata na teritoriji Beograda. U svojstvu investitora i sa zaposlenima na svim nivoima preduzeće se bavi pronalaženjem lokcija, rešavanja imovinsko-pravnih odnosa, izrade projektne dokumentacije, pribavljanje potrebnih dozvola i saglasnosti, izgradnje, uknjižbe i primopredaje objekta do prodaje i rentiranja poslovno i stambenog prostora.

GALERIJA

Tehnobor DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Trg Srpskih Dobrovoljaca 19

23300 Kikinda

TELEFON

0230/439-631

0230/439-615

E-MAIL

tehnobor@yahoo.com

SAJT