INFORMACIJE O FIRMI

Elektrotehna Novi Pazar
Video nadzorni sistemi kao način zaštite i prevencije prethodnih godina ostvaruju veliki napredak. Sa padom cena CCTV opreme, tehnologija je postala dostupna širokim masama i nalazi primenu u različitim uslovima, od kontrole i nadzora.

Ugradnjom video nadzora, smanjujete eventualnu štetu od razbojništva. Zato Vam nudimo rešenja iz oblasti sistema za video nadzor.

Povećajte Vašu bezbednost sa uređajima za digitalno snimanje i prenos video materijala bilo gde u svetu gde god se Vi nalazili.
Na taj način je omogućeno 24 časovno snimanje kao i nadziranje sopstvenog prostora putem interneta. 

Na raspolaganju su Vam Box Kamere, IR Kamere, Mini Kamere, Speed Kamere, Anti Vandal, IP Kamere …….

Alarmni sistemi imaju vrlo širok spektar primene u zaštiti imovine počev od najmanjih poslovnih i stambenih prostora, do velikih poslovnih centara, banaka, magacinskih prostora sportskih objekata, objekata specijalne namene itd. Visoka pouzdanost sistema obezbeđuje se kvalitetnim izborom opreme i kvalitetnom montažom.

Ugradnjom Alarma, smanjujete eventualnu štetu od razbojništva. Zato Vam nudimo rešenja iz oblasti sistema Alarmne zaštite. Povećajte Vašu bezbednost sa uređajima za elektronsku zaštitu stanova, kuća, poslovnih prostorija…

Omogućena je 24 časovna zaštita objekta, čak i prilikom nestanka struje alarm prelazi na režim rezervnog napajanja.
O svakom aktiviranju Alarma bićete obavešteni glasovnom porukom putem telefona ili SMS poruke.

Sistemi za kontrolu pristupa služe za nadzor i fizičku zaštitu zgrada ili njihovih delova. Osnovni zadatak sistema je dozvola pristupa – ulaza ili prolaza – isključivo ovlašćenim osobama.

Pristup se omogućava ili sprečava automatskim delovanjem sistema, najčešće električnim bravama koje se ugrađuju u okvir vrata.

• elektronski uređaji za identifikaciju osoba (čitači, terminali)
• senzori za nadzor prostora (granični prekidači, PIR senzori, itd.)
• električne brave
• komunikacioni moduli za razmenu podataka između delova sistema
• softver za konfigurisanje sistema, nadzor, upravljanje i izveštavanje.

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad digitalnih audio i video interfona i održavanje istih u garantnom,a po dogovoru i van garantnog roka. 
Nudimo veliki asortiman poznatih svetskih firmi, vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivog Italijanskog dizajna.Nudimo širok asortiman interfonskih elemenata: 
• Pozivne panele raznih dimenzija i boja, sa uzidnom ili nazidnom doznom.

• Interfonske slušalice standardnog ili novog dizajna. 

• Module za slušalice koji omogućavaju tajnost razgovora između pozivnog panela i slušalice. Uz svaki sistem se montira električna i interfonska mehanička brava u zavisnosti od tipa vrata

http://www.elektrotehna.net

GALERIJA

SZTR ELEKTROTEHNA

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

1. MAJ 154

36300 Novi Pazar

TELEFON

060/033-72-50

020/337 250

E-MAIL

office@elektrotehna.net