Stolarija Bogdanović Čačak

Porodična firma osnovaa 1986. sa središtem u Čačku. Glavna delatnost je projektovanje, proizvodnja i ugradnja stolarije. Zahvaljujući kvalitetnim proizvodima brzo smo stekli poverenje domaćih i stranih kupaca.

Naši proizvodi pružaju skrovitost i toplinu pa dopridonose ugodnom osećaju u Vašem domu. Drvo se odlikuje posebno svojom dugotrajnošću i stabilnošću tako da nudi optimalnu toplotnu izolaciju i zaštitu od buke. Sirovina koja se dokazala već hiljdama godina garantuje prirodan osjećaj udodnosti. Vitak profil i savremen dizajn odlikuju naš prozorski sistem. Plastificirani aluminijski prednji profil u spoljnom delu otporan je na sve vremenske uslove.

Naši proizvodi:

Izložbeni salon Stolarije Bogdanović

Izložbeni salon Stolarije Bogdanović nalazi se u Bulevaru Oslobodilaca Čačka bb u Čačku. Na prvom ulasku u grad iz pravca Beograda ili Kraljeva. Radno vreme salona je od 09h do 17h, a subotom od 09h do 15h.

U izložbenom salonu se nalazi deo ponude naših proizvoda koje mi proizvodimo u našoj radionici. U salonu možete pogledati drvo-aluminijum profile, prozore od drvoaluminijum profila, vrata od drvo aluminijum profila, balkonska vrata od istih profila, sobna vrata, sigrnosna – ulazna vrata kao i ostali prateći program koji ugrađujemo sa našim proizvodima (okovi, brave, komarnici, roletne …).

Više informacija na našem web sajtu: www.drvoaluminijum.com

Delatnost:

INDUSTRIJA / Proizvodnja ostale građevinske stolarije i elemenata

PIB:

104180753

Adresa:

Bulevar Oslobodilaca 153

Poštanski broj:

32000 

Grad / Opština:

Čačak

Telefon: 069/151-0081
Telefon2: 060/010-0802
Email: info@stolarijabogdanovic.rs, drvoaluminijum@gmail.com
Web: www.drvoaluminijum.com