Izrada silosa – Statik DOO Kovin

Statik doo Kovin osnovan je 1991. godine kao firma za poljoprivrednu  proizvodnju, trgovinu i inženjering. Osnovna delatnost firme u tom periodu bila je izgradja industrijskih, stambenih i poslovnih objekata. ”Statik” d.o.o. 1995. godine proširuje svoju delatnost na izgradnju čeličnih spiralno motanih silosa po “LIPP” tehnologiji, izradu opreme za mehanički kontinualni transport i fabrike stočne hrane.

”Statik” d.o.o. 2005. godine u svoj proizvodni program uvodi proizvodnju i transport betona. Kapacitet betonskih baza je 100 m3/h i 30 m3/h betona.

”Statik” d.o.o je u Srbiji jedna od vodećih firmi u oblasti proizvodnje i montaže silosa i celokupne prateće opreme što svedoči i refernc lista sa preko 100 izvedenih objekata širom Srbije. Proizvodimo silose za skladištenje žitarica, brašna, stočne hrane, hemijskih, građevinskih materijala, kao i za ostale zrnaste i praškaste materijale. Celokupna oprema izrađuje se u sopstvenim specijalno opremljenim pogonima i radionicama, a sve sa ciljem proizvodnje opreme visokog kvaliteta.

Danas, “Statik” d.o.o.  projektuje i izrađuje:

– silose sa celokupnom pratećom opremom
– fabrike stočne hrane sa celokupnom pratećom opremom
– sušare za žitarice
– industrijske objekte
– podna skladišta
– poslovne objekte

”Statik” d.o.o. trenutno zapošljava 105 radnika, od čega: 7 diplomiranih inženjera, 2 inženjera i 50 visokokvalifikovanih majstora.
Dosta pažnje polažemo na usavršavanje svojih stručnjaka kako bi odgovorili na zahteve novih trendova u skladištenju i transportu materijala, sa ciljem postizanja još višeg nivoa kvaliteta proizvoda i usluga.
Posedujemo sve neophodne licence za projektovanje i izvođenje radova.

Delatnost:

GRAĐEVINARSTVO / Ostali nepomenuti specifični građevinski radovi

PIB:

101406319

Adresa:

Smederevska 72

Poštanski broj:

26220

Grad / Opština:

Kovin

Telefon: 063/514-961
Telefon2: 013/741-533, 013/741-224
Email: statik@kovin.info
Web: https://statik.rs/