INFORMACIJE O FIRMI

Sprinter travel je relativno mlada kompanija koja se uspešno bavi prevozom putnika. Osnovana je 2000. godine i prvenstveno je bila osmišljena kao kompanija koja se bavila svakodnevnim prevozom putnika na različitim relacijama. Vremenom smo osetili potrebe i želje naših putnika i proširili domen poslovanja.

Sprinter travel svakodnevno radi na osmišljavanju najefiksnijeg načina za uspostavljanje što bolje saradnje sa klijentima. U prilog tome govore vrlo uspešne ostvarene poslovne veze sa visokim međunarodnim zvaničnicima, efikasna saradnja sa sportistima, prijatna atmosfera putnika prilikom posete različitim atraktivnim turističkim destinacijama.

Sprinter travel svakodnevno radi i na osavremenjavanju u službi svojih klijenata, tako da upravo zato u ponudi ima prevoz po želji putnika, kombi prevoz. Prevoz se vrši najsavremenijim voznim parkom koji je specijalno osmišljenog enterijera po ugledu na prestižne inostrane kompanije za potrebe što komfornijeg putovanja. Pored toga modernog voznog parka, kompanija raspolaže profesionalnim vozačima, koji su svoje radno iskustvo sticali u postojećim renomiranim kompanijama za prevoz putnika.

Sprinter travel na svojoj redovnoj relaciji nudi vrlo povoljne cene, kao i specijalne popuste za studente i penzionere. Naše usluge su vam na raspolaganju svakog dana, vikendom i praznicima. Naša politika poslovanja je u službi naših klijenata!

http://www.sprintertravel.rs/

GALERIJA

SPRINTER TRAVEL DOO NOVI PAZAR

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kurtagić Ejupa 16

36300 Novi Pazar

TELEFON

063/606-899

063/656-464

E-MAIL

sprintertravel@hotmail.com