INFORMACIJE O FIRMI

SPD Borocki

SPD Borocki iz Bačke Palanke osnovana je 1990. godine od kada izvodi građevinske i druge radove na objektima kao samostalni izvođač ili kao podizvođač.

U našu delatnost ulaze svi građevinski radovi, završni radovi u građevinarstvu, rekonstrukcija i adaptacija postojećih objekata. Pored toga, “Borocki” se bavi i proizvodnjom betonskih elemenata BEHATON.

Neki od značajnijih projekata koje je ova firma ostvarila su:

  • Dom zdravlja “dr Mladen Stojanović” – Bačka Palanka
  • Gradski hotel “Fontana” – Bačka Palanka
  • d.o.o. “Agroplus” – Bačka Palanka
  • d.o.o. “Bilje Merkant” – Bačka Palanka

Naša poslovnost i kvalitet usluga se može ogledati u projektima koje smo uspešno izvršili. Poštovanje želja i zahteva naručioca, kao i poštovanje zadatih rokova su osnovne smernice našeg delovanja.

Firma “Borocki” poseduje sve potrebne licence i sertifikate za obavljanje poslova u građevinarstvu.

PVC i aluminijumska stolarija

Želite da investirate u Vašu kuću?

Bitan Vam je dizajn, komforno stanovanje i smanjenje troškova pomoću adekvatne toplotne izolacije, prozori i vrata Rehau i Elvial profila su rešenje za Vas.

Rehau i Elvial profili brinu za udobnost Vašeg doma. Veoma su laki za održavanje.

Okovi koji se koriste za izradu građevinske PVC i Al stolarije su od nemačkog proizvođača GU BKS koji pored izuzetne trajnosti obezbeđuje i visok stepen protivprovalne zaštite.

PVC i Al stolarija obezbeđuje Vašem domu odličnu toplotna, zvučna i protivprovalna zaštita prozora i vrata.

         Behaton – betonski elementi

Dozvolite da Vam se obratimo sa ponudom veoma interesantnog programa, ekskluzivnih betonskih elemenata, pločnika, ivičnjaka i kanalica.

Glavne osobine materijala od kojih se izrađuju ovi betonski elementi su otpornost na mraz, pritisak i habanje. Takođe, površina betonskih elemenata je glatka, neklizajuća površina.

Betonski elementi – behaton su izrađeni od najkvalitetnijih prirodnih materijala, prilagođene najnovijim ekološkim zahtevima 21-og veka. Lako i brzo se polažu i uklapaju, mogu se demontirati i ponovo postaviti na istom ili na drugom mestu.

Behaton se koristi za popločavanje trotoara, staza, šetališta, trgova, parkirališta, garaža, biciklističkih staza, benzinskih pumpi, bazena, kao i kod uređenja privatnih i poslovnih objekata i drugih javnih površina.

Za proizvodnju se koristi napredan KNOW-HOW postupak u oblasti pripreme betonske smese, a behaton proizvod se karakteriše izvanrednim kvalitetom. Ovako proizvedeni betonski elementi su otporni na pritisak do 50 MPa.

Svi elemeti se izrađuju u 4 standardne boje (Behaton - boje), a po posebnom zahtevu naručioca betonski elementi se izrađuju u bojama po želji.

Građevina

  • Izvođenje svih vrsta građevisnkih radova
  • Završni radovi u građevinarstvu
  • Rekonstrukcija i adaptacija objekata
  • Proizvodnja betonskih elemenata – Behaton

GALERIJA

SPD Borocki

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Dositejeva 57

21400 Bačka Palanka

TELEFON

064/86-82-170

021/750-490

021/740-867

E-MAIL

stolarija@borocki.bap.rs