INFORMACIJE O FIRMI

Kompanija SMART PLUS se za kratko vreme izdvojila kao lider u oblasti izgradnje luksuznih privrednih, poslovnih, stambenih i rezidencijalnih objekata.

POSLOVANJE I DELATNOST

Kompletna oblast građevinarstva: projektovanje, izgradnja, opremanje, inženjering, konsalting, sa pravnim i fizičkim licima.

POTENCIJAL

SMART PLUS je operativan, fleksibilan i kompletan stručni sistem, organizaciono, kadrovski i tehnički u potpunosti opremljen da omogući realizaciju i najzahtevnijih zadataka arhitektonskog i građevinskog stvaralaštva.

MISIJA

Imperativ poslovne politike kompanije je realizacija investicionih projekata po najvišim standardima kvaliteta, ekonomičnosti i rokova. Negujemo odnos sa klijentima uz uvažavanje specifičnih zahteva i poštovanje maksimuma kvaliteta, kako u pogledu klasičnih građevinskih tehnologija tako i u segmentu dodatnih tehnoloških rešenja visokog standarda.

VIZIJA

Stvaranje modernih građevina, organskog entiteta i strukture, koje su otvorene za oblikovanje sopstvenog životnog prostora, poštujući spoljašnju arhitektonsku celinu okoline i ostavrivanje harmoničnosti sa prostorom uklapajući se u budućnost.

NOVA DIMENZIJA GRADNJE

U kompaniji SMART PLUS kvalitet prostora postaje standard, a komfor i udobnost sastavni deo vrhunskih uslova životnog okruženja.

LOKACIJE

Sa posebnom pažnjom odabrane lokacije naših objekata daju vam stratešku, konkurentsku, prednost.

MENADŽMENT

Analiza projekata, procena značaja i projektovanje profitabilnosti, sa identifikacijom i upravljanjem rizikom, segmenti su naše delatnosti uz koje možete zadovoljiti vaše najspecifičnije i najvrednije poslovne interese. Volimo izazove i sa entuzijazmom pronalazimo najbolja rešenja za svakog pojedinca. Mi slušamo, pitamo, razumemo, tražimo, nalazimo, testiramo i ne odustajemo dok nismo ubeđeni da imamo najbolje rešenje.

PRINCIP EFIKASNOSTI I ODGOVORNOSTI

Povećanje efikasnosti poslovnih procesa pa samim tim i ostvarenje dugoročnih pogodnosti, predstavlja imperativ našeg poslovanja. Važno je za nas: ostvarenje strateških ciljeva, zadovoljstvo na poslu. Važno je za vas: zadovoljstvo kvalitetom proizvoda i usluga i partnere, zadovoljstvo zajedničkim poslovanjem. Važno je za društvenu zajednicu: zadovoljavanje regulativnih zahteva i očekivanja zajednice.

STANDARD

U našim kompanijama odabrana je norma ISO 9001:2008, kao temelj na kome smo izgradili sistem upravljanja kvalitetom.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Uspeh se ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima i istaknutim mestima na tržištu, već i odgovornošću prema zajednici u kojoj se posluje.

SMART PLUS, kao važan deo svoje korporativne kulture, kroz razvijanje visokog sistema vrednosti, u prioritetne ciljeve i aktivnosti postavlja društvenu odgovornost. Poštovanje osnovnih ljudskih vrednosti i individualnost svakog pojedinca, deo su naše misije.

Kao kompanija koja je istovremeno okrenuta sopstvenom razvoju i razvoju okruženja, SMART PLUS neprekidno ulaže u znanje i napredak, a čovek, njegovi kapaciteti, talenat, interesovanja, veštine i znanje, naš su najvažniji resurs.

Kompanija SMART PLUS se aktivno uključuje u društvene i razvojne programe lokalne zajednice, a naročito u oblastima pomoći socijalno ugroženim građanima, podrške i promocije zdravlja, zaštite životne sredine, kulture, sporta… Iniciramo i podržavamo takve projekte.

SMART PLUS se 2009. godine priključio Global Compact inicijativi (UN Global Compact), pri Ujedinjenim nacijama. Ovim članstvom, kompanija se obavezala da u svom poslovanju promoviše načela poštovanja ljudskih i radnih prava, očuvanja životne sredine, te suzbijanja svih oblika korupcije.

GALERIJA

Smart Plus D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Njegoševa 69/7

11000 Beograd

TELEFON

063/663-343

011/3445-995

E-MAIL

office@smartplus.rs