Sirmium Glass Centar Sremska Mitrovica

Tim obrazovanih ljudi povezanih istom misijom i vizijom. Spoj iskustva i novih primenjenih tehnologija u cilju zadovoljenja najistančanijih potreba krajnjeg korisnika. Pouzdan i precizan partner u svakom momentu spreman da odgovori na profesionalne izazove. Organizacija koja vrednuje i neguje znanje i ljudske kvalitete, želju za profesionalnim napredovanjem i usavršavanjem, osvajanjem novih veština i procesa.

Proizvodi

  • Ravna float stakla (Ravna stakla za industriju svih vrsta i namena. Proizvodi renomiranih proizvodjača najboljeg mogućeg kvaliteta. Ravna stakla svih debljina, niskoemisiono staklo, lakobeli, ogledala, stopsoli i parsoli, laminirana stakla kao i armirana stakla i čitav niz ornamenata)
  • Dekorativna stakla (Enterijerskih i dekorativnih ogledala sa različitim tipovima montaža i po potrebi osvetljenja sa posebnim osvrtom na kvalitet izrade i usluga montaže poštujući sve želje kupca i zahteva samog prostora)
  • Stakla za enterijere (Sve vrste stakala za enterijere, opremanje vašeg doma i poslovnog prostora, kuhinja, kupatila)
  • Termopani (Izrada izostakla sa dva ili više slojeva u skladu sa zahtevom i potrebom kupca svih dimenzija i željenih struktura korišćenjem najkvalitetnijih materijala, poštujući najsavremenija dostignuća ove oblasti)

Za više informacija posetite naš web sajt: https://sgc.rs/index.html

Delatnost:

TRGOVINA NA VELIKO I MALO / Nespecijalizovana trgovina na veliko

PIB:

111717808

Adresa:

Vladimira Matijevića 106

Poštanski broj:

22000 

Grad / Opština:

Sremska Mitrovica

Telefon: 069/303-5000, 069/303-6000
Telefon2: 022/618-618
Email: office@spc.rs
Web: www.sgc.rs