INFORMACIJE O FIRMI

Sandex doo

Preduzeće je osnovano 1993. godine, kao malo porodično preduzeće. Osnovna delatnost preduzeća SANDEX doo je drumski teretni transport u međunarodnom saobraćaju, i organizacija transporta u domaćem saobraćaju. Vršimo prevoz robe na teritoriji cele Evrope. Vršimo zbirni kamionski transport i pun kamionski transport.

Pružanjem kvalitetnih usluga i zalaganjem našeg tima, danas smo preduzeće koje broji 20 zaposlenih i vozni park od 14 vozila. 

Iako je preduzeće osnovano u vreme najveće krize u zemlji i regionu, uspeli smo da se izborimo sa poteškoćama, proširimo naše poslovanje, i od malog porodičnog preduzeća prerastemo u preduzeće prepoznatljivo po kvalitetu usluge. Upravo zbog prepoznatljivog kvaliteta, uspeli smo da se održimo u poslu dvadeset godina. Postigli smo ono što se pokazalo teškim u našem okruženju, a to je da pune dve decenije opstanemo na tržištu, i da sa tim stečenim iskustvom i tradicijom uspešno nastavimo poslovanje.

Ono što nas izdvaja od drugih je izuzetna posvećenost klijentima, tradicija i iskustvo. Naš najbitniji zadatak je da osiguramo da roba naših klijenata bude na pravom mestu, u pravo vreme. Do sada smo u tome bili uspešni, a cilj nam je da to budemo i dalje.

Ukoliko Vam je potreban prevoz robe do bilo koje destinacije u Evropi, slobodno nas kontaktirajte. Razlog da izaberete SANDEX d.o.o. je što će vam spoj našeg dvadesetogodišnjeg iskustva, tradicije poslovanja, modernog voznog parka i zalaganja zaposlenih omogućiti bezbednost i sigurnost da će se vaša roba naći na pravom mestu, u pravo vreme. 

Vozni park SANDEX d.o.o. trenutno čini 14 vozlila tegljača, kombi vozila, malih kamiona i hladnjača.

Vozila zadovoljavaju standarde EUR3 i EUR5 emisije izduvnih gasova i buke. Sva vozila koja vrše usluge prevoza u međunarodnom drumskom saobraćaju poseduju polisu obaveznog cmr osiguranja robe.

GALERIJA

Sandex doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Petra Kočića 11

21223 Novi Žednik

TELEFON

063/437-618

062/213-305

024/785-354

E-MAIL

nada@sandex.co.rs

office@sandex.co.rs