INFORMACIJE O FIRMI

Restoran Filmski grad

Ukoliko Vam je potreban ekskluzivni restoran sa preko 45. godina iskustva, kako u ugostiteljstvu, tako i u organizaciji bitnih događaja i veselja na pravom ste mestu. 

Restoran Filmski Grad je smešten u srcu najlepšeg dela, kako Beograda, tako i same Čukarice (Košutnjaku), koji će Vam pružiti mogućnost da svoje venčanje, rođendan, proslavu firme ili pak maturske večeri provedete uz sjajnu i bogatu domaću ili internacionalnu kuhinju, spremljenu od strane naših iskusnih i veštih kuvara, koji Vas neće nikako ostaviti ravnodušnim.
Uz prirodnu atmosferu i okruženje, besprekornu uslugu našeg osoblja i prelepu baštu, koju posedujemo, doprineće da Vaš bitan dan provedete baš onako kako ste zamislili, po čemu smo nadaleko poznati. Ono što bismo istakli jeste činjenica da posedujemo jednu od najlepših svečanih sala, pogodnih za sve vrste organizovanja poslovnih i svadbenih ručkova, koktela, prezentacija…
Naše sale u sklopu restorana su klimatizovane. Prva sala Filmski Grad poseduje 260 mesta a druga sala, Filmska Zvezda poseduje 220 mesta.
Osim po tradiciji prijatne atmosfere, dobrog jela i pića, restoran svakog vikenda pruža nezaboravne trenutke noćnog provoda.
Ne verujte rečima, već nas posetite na adresi:
Ul.Kneza Višeslava br.88 u najlepšem delu Košutnjaka u sklopu centra za snimanje – AVALA FILM i uverite se i sami. Očekujemo Vas!
Restoran Filmski Grad

GALERIJA

Restoran Filmski grad

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kneza Višeslava 88

11000 Čukarica - Beograd

TELEFON

062/481-676

011/355-91-80

E-MAIL

filmskigrad.restoran@gmail.com