Boje i lakovi – Renesans DOO Inđija

Osnovna delatnost naše firme je trgovina i promet boja i lakova, u našem maloprodajnom objektu. Težeći ka tome da Vaš svet obojimo najrazličitijim bojama, u našem asortimanu možete pronaći širok spektar boja domaćih i stranih proizvođača.

Uspešna saradnja sa velikim brojem firmi koje se bave proizvodnjom boja i lakova, omogućila nam je da za Vas u svakom trenutku imamo velik izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Boje iz naše ponude namenjene su za farbanje unutrašnjih i spoljnih zidova različitih objekata. Po Vašoj želji vršimo miksovanje boja za uređenje enterijera i eksterijera, u više od 3000 nijansi.

Dovoljno je samo da zamislite željenu nijansu boje i sa nama to podelite, a mi ćemo se pobrinuti da je za Vas izmiskujemo.

Iz našeg asortimana proizvoda izdvajamo:

  • boje i lakove
  • kompletan auto program
  • alat i pribor za krečenje i lakiranje
  • lepkove za drvo, parket, pločice
  • univerzalne lepkove
  • fasadni program

Različite tehnike za bojenje i dekoraciju zidova i fasada učiniće Vaš dom ili poslovni objekat privlačnim i prijatnim za život i rad. Ponudićemo Vam moderna rešenja koja će uneti dozu elegancije u Vašu svakodnevicu.

Naše ljubazno osoblje, na raspolaganju Vam je u svakom trenutku i spremno je da odgovori na sva Vaša pitanja. “Nanošenjem naših boja, učinite Vaš svet lepšim.” Biće nam zadovoljstvo da Vam izađemo u susret.

Takodje imamo i ceo program za fasade i izolaciju.

Radimo i vikendom

Delatnost:

TRGOVINA NA VELIKO I MALO / Ostala trgovina na malo u nespecijalizovanim prodavnicama

PIB:

100699846

Adresa:

Kralja Petra Prvog 179

Poštanski broj:

22320

Grad / Opština:

Inđija

Telefon: 063/518-306, 063/200-031
Telefon2: 022/560-208, 022/565-708
Email: renesans@neobee.net
Web: https://poslovne-strane.com