INFORMACIJE O FIRMI

Kompanija Real Home se na teritoriji grada Beograda za kratko vreme izdvojila u oblasti izgradnje luksuznih stambenih i rezidencijalnih objekata. Ova mlada i upešna firma iza sebe ima niz izvedenih stambenih objekata o čemu svedoče klijenti iz zemlje i inostranstva.
Real Home je operativan, fleksibilan i kompletan stručni sistem, organizaciono, kadrovski i tehnički u potpunosti opremljen da omogući realizaciju zadataka arhitektonskog i građevinskog stvaralaštva. U oblasti poslovanja sa našim stalnim saradnicima pokrivamo kompletnu oblast građevinarstva.

Imperativ poslovne politike Real Home je realizacija investicionih projekta po najvišim standardima kvaliteta, ekonomičnosti i rokova. Negujemo odnos sa klijentima uz uvažavanje specifičnih zahteva i poštovanje maksimuma kvaliteta.

Svaki aspekt Real Home stanova je pažljivo dizajniran i osmišljen kako bismo Vam pružili udoban i savremen prostor za moderan život u samom srcu Beograda.

Stanove odlikuje izuzetna funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi, koji doprinose osećaju privatnosti i udobnosti. Po spratu se nalazi po 2 stana.

U ponudi su stanovi od dvosobnih do petosobnih stanova, veličine 53 – 150m2, a njihove ključne karakteristike su:
  • trostrana orjentisanost (penthaus četvorostrana orjentisanost)
  • maksimalna osunčanost
  • odlična prirodna provetrenost
  • Mogućnost kupovine privatnog parking mesta u podzemnoj garaži sa auto-platformama. – Savremeno arhitektonsko rešenje fasade. Ulični deo zgrade i penthaus su konstruisani kao visokokvalitetna ventilirajuća fasada sa podkonstrukcijom – Inovacije austrijske kompanije “Fundermax” i termičkom izolacijom 15 cm kamene vune.
  • Impresivan i luksuzan glavni ulaz – Najkvalitetniji putnički lift na tržištu nemačkog proizvođača “SCHINDLER”

 Svi klijenti zainteresovani za kupovinu stanova koje možete pogledati na našim internet stranicama, mogu izvršiti uvid u ispravnost dokumentacije za svaku lokaciju u prostorijama “Real Home”.

http://www.real-home.rs/

GALERIJA

REAL HOME

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojvode Dobrnjca 36

11060 Beograd

TELEFON

063/225-114

E-MAIL

office@real-home.rs