Krovni prozori RADIAL Čačak

Radial krovni prozori nameću se kao neizbežan element stambene izgradnje. Krovni prozor Radial pripada grupi prozora nove generacije i u potpunosti je dorastao svim zahtevima korisnika. Konstruktivno je izveden tako da su sa njim eliminisani svi nedostaci krovnih prozora starije generacije.
Njegova ugradnja je brza i laka bez obzira na vrstu krovne konstrukcije i vrstu krovnog pokrivača.

Ram i krilo su izradjeni od visokokvalitetnog lamerilanog bezbojno impregnisanog drveta smreke. Spoljni delovi prozora su zaštićeni od atmosferija opšivkom od aluminijumskog lima plastificiranog u tamno braon boji. Zastakljivanje u osnovnoj izvedbi izradjeno je od kvalitetnog termoizolacionog stakla ukupne debljine 24mm (flot+16+niskoemisiono).

Krovni prozor ima dodirno zaptivanje postojanim zaptivnim trakama što omogućava odlično vazdušno zaptivanje u ekstremnim vremenskim uslovima.
Funkcionalnost prozora obezbedjuje kvalitetan ugradjeni okov.

Limeni opšiv je bez vidljivih vijaka za pričvršćivanje i otvara se i zatvara potpuno bešumno. Konstrukcija donjeg dela krila sa duplim završnim limom omogućava oticanje kondezne vode. Četvorodelni limeni opšiv dobrim rešenjima omogućava vodonepropusnost bez obzira na vrstu krovnog pokrivača.
Centralni okov je izradjen iz čeličnih segmenata spojenih zakovicama što mu daje maksimalnu pouzdanost. Konstruktivno je izveden da omogući rotiranje krila prozora za 180° a od 0 do 120 krilo prozora stoji u svakom položaju. Razdvajanje srednjeg segmenta od nosećih segmenata okova je brzo što omogućava brzo i lako skidanje krila prozora.

Glavna i pomoćna ručica su izradjene od Al-legure fine obrade i bez oštrih ivica. Prihvatač kao i svi noseći elementi opšivke izradjeni su od tehničke plastike visokih mehaničkih osobina.

Rešenje gornjeg dela prozora omogućava naknadnu ugradnju spoljnjeg roloa (tende) ispod limenog opšiva bez otkrivanja krova.

Delatnost:

INDUSTRIJA / Proizvodnja krovnih prozora

PIB:

101120256

Adresa:

Sime Sarage 31a

Poštanski broj:

32000 

Grad / Opština:

Čačak

Telefon:063/604-803, 064/883-45-90
Telefon2:032/557-84-00
Email:radial032@gmail.com
Web:www.radialr.com