INFORMACIJE O FIRMI

Profesionalni handler pasa Vladimir Bursać, uz potpunu posvećenost svom poslu i klijentima koji mu se obraćaju, pruža usluge:
– Handling pasa
– Dresura pasa
– Ring dresura pasa
– Socijalizacija pasa
– Trening pasa
– Pansion za pse

Moje ime je Vladimir Bursać i bavim se profesionalnim handlingom pasa, veoma uspešno 5 godina unazad. Iz mogu ugla, profesionalni handling nije samo dolazak na izložbu i prezentovanje psa – to je stil života, velika ljubav, životni poziv i odgovornost.
Moja kvalitetna dresura, trening i handling pasa proističe iz mnogo godina kontinuirane edukacije i usavršavanja, i mnogo teškog i posvećenog rada, kako bi bio potpuno siguran u kvalitet svog rada.
Godine iskustva izlaganje na nacionalnim, međunarodnim i specijalizovanim izložbama u preko 15 zemalja, ucešće na svetskim i evropskim izložbama pasa su samo deo onoga što radim.

Ono po čemu sam poznat i na šta sam ponosan su ljubav, pažnja i posvećenost prema svakom psu, kao i želja i trud da posao koji radim dovedem do savršenstva. Osim osećaja obaveze prema psu imam isto tako obavezu i prema vlasniku psa, koji je prepoznao potencijal svog četvoronožnog prijatelja.
Osim samog handlinga i treninga psa, radim i socijalizaciju pasa i njihovu dresuru, sa puno strpljenja i pažnje koja je u učenju svakog psa potrebna, a naravno i prilagođavanju tempa svakog psa, jer su i oni individue za sebe koje imaju svoj tempo i karakter, kao i ljudi.

GALERIJA

Profesionalni handler Vladimir Bursać

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Dalmatinske Zagore 54

11080 Zemun - Beograd

TELEFON

060/3040-260

E-MAIL

vbursac@yahoo.com

SAJT