INFORMACIJE O FIRMI

U mirnom delu Vračara počela je sa radom privatna predškolska ustanova SREĆKOLINO koja svojim polaznicima u toploj atmosferi, prilagođenom prostoru kojim dominira osmeh, nudi vaspitno obrazovni program koji podstiče intelektualni, fizički, socio-emocionalni razvoj deteta pripremajući ga za zahteve savremenog života.

Osnove programa se temelje na humanističkom shvatanju prirode razvoja deteta, čija je suština dete, vrednost sama po sebi, koja nosi pozitivne razvojne potencijale i samo je činilac sopstvenog razvoja, socijalizacije i vaspitno obrazovnog procesa.

Radimo u bezbednom, savremeno opremljenom, novoadaptiranom prostoru povšine 450 m2 sa 5 ari dvorišta prilagođenog potrebama dece.

Vaspitno obrazovi rad se odvija u malim grupama koje omogućavaju individualizovan pristup svakom detetu.

O vašoj deci brinu diplomirani /strukovni vaspitači, medicinske sestre vaspitači i stručni saradnici sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom predškolskog uzrasta.

Srećkolino detetu tokom dana pruža sve na jednom mestu (bezbedno i ugodno mesto za učenje, zabavu i druženje, zdravu ishranu, sport, folklor, školu glume, školu stranih jezika, svakodnevni rad sa logopedom, kreativne aktivnosti ), tako da dragim roditeljima ostaje da deci pruže bezgraničnu ljubav i pažnju kako bi naši Srećkolinci odrastali kako zaslužuju.

http://www.sreckolino.com

https://web.facebook.com/

vrtic.sreckolino/

GALERIJA

PREDŠKOLSKA USTANOVA SREĆKOLINO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Šumatovačka 39a

11104 Beograd

TELEFON

011/244-82-83

063/800-10-56

E-MAIL

office@sreckolino.com