INFORMACIJE O FIRMI

Aparati naše proizvodnje uspešno funkcionišu u preko dvesta domaćih i stranih firmi koje se bave proizvodnjom metalnih elemenata ili im je osnovna delatnost usluga plastifikacije. Nakon skoro dve decenije iskustva “PLASTAMAT” aparati, po performansama, mogu da se mere sa uredjajima zapadno-evropskih prizvođača.

“Plastamen” kao vodeci domaci proizvodjac mašina za plastificiranje, nudi pogodnost pri nabavci novih aparata. Nasim starim kupcima nudi se zamena uredjaja “staro za novo” pri cemu doplata do cene novog, moze da bude izvrsena u vise rata. Kupcima su sada u ponudi i korisceni aparati sa garantnim rokom od 12 meseci sa cenom umanjenom i do 1000 eura od cene novog aparata.

Pored usluga i proizvodnje mašina za plastificiranje, “Plastamen” je uvek spreman da svojim savetima i konsaltingom izađe u susret proizvođačima ili budućim kolegama

Preduzece “Plastamen” ce Vam izaci u susret i pri resavanju eventualnih tehnoloških problema koji mogu nastati u Vasoj radionici za plastificiranje metala. Zainteresovani mogu da se obrate i za tehnologiju plastifikacije mediapana.

http://www.plastifikacijametala.rs/

GALERIJA

Plastamen

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Dragoslava Srejovića 65

11000 Beograd

TELEFON

011/277-46-29

064/113-30-19

E-MAIL

info@plastamen.rs