Planta Sana DOO Šabac

Planta Sana je firma koja je posvećena intezivnoj i kvalitetnoj poljoprivrednoj proizvodnji. Težimo uvođenju inovacija i najkvalitetnijih savremenih tipova organskih i mikrobioloških đubriva, biostimulatora, biopesticida, čvrstih organskih đubriva…

Naši proizvodi su samo najkvalitetnija organska đubriva, mineralna vodotopiva i osnovna đubriva, specijalna đubriva i đubriva sa mikroelementima, i supstrati za konvencionalnu i organsku proizvodnju.

Savremena i precizna poljoprivreda koje su imperativ u Evropi i svetu zasnivaju se na novim tehnologijama, novim materijama i materijalima, mikroorganizmima i prirodnim hemijskim jedinjenjima. Misija firme Planta Sana i njenog tima jeste da ove tehnologije i pristup u ishrani i proizvodnji bilja učine lako dostupnim svim poljoprivrednim proizvođačima u Srbiji.

Stručni tim naše firme čine ljudi koji su u stalnom kontaktu sa poljoprivrednim proizvođačima (voćarima, ratarima, povrtarima, cvećarima), prate sve aspekte proizvodnje i plasmana proizvoda, a iskustvo implementiraju u odabir najkvalitetnijih đubriva i definisanje idealnih uslova i metoda primene.

Naš cilj – postizanje vrhunskih prinosa i kvaliteta uz održavanje konkurentnosti i ekonomičnosti proizvodnje.

Za više informacija posetita naš web sajt: https://plantasana.rs/

Delatnost:

TRGOVINA NA VELIKO I MALO / Trgovina na malo cvećem, sadnicama, semenjem, djubrivima, kućnim ljubimcima i hranom za kućne ljubimce u specijalizovanim prodavnicama

PIB:

111909962

Adresa:

Kralja Petra I 128

Poštanski broj:

15000 

Grad / Opština:

Šabac

Telefon:066/211-085
Telefon2: 
Email:office@plantasana.rs
Web:www.plantasana.rs