INFORMACIJE O FIRMI

Pimnica Perić

Pimnicu su osnovala braća, Vučko i Aleksa Stanković, 1887. Godine, inače poznati vinski trgovci toga vremena. Interesantno je to da do danas pimnica nije prestajala sa radom, t.j. da se vino toči gotovo 130 godina.

Distribucija velikih količina ( i do trideset hiljada litara godišnje) se odvijala ka svim bivšim republikama SFRJ, a glas o vinu izuzetnog ukusa se širio granicama posleratne Evrope. Tajna pravljenja vrhunskih vina se prenosila sa kolena na koleno, pa se tako i naslednici slavnih vinara mogu pohvaliti prepoznatljivim kvalitetom. Danas vinarijom rukovode potomci osnivača, Dušan Perić i njegov unuk Željko Tomić, koji svojim znanjem čuvaju tradiciju, i prijateljima, ljubiteljima dobrog vina, neprstano stoje na usluzi. Osim degustacije kvalitetnih vina i rakija, Vinarija Perić gostima nudi dobro druženje, uz prijatnu muziku, tradicionalnu kuhinju, kao i apartmanski smeštaj. Budite naši gosti!

Pimnica Perić raspolaže smeštajnim kapacitetom za sedam osoba, t.j. na raspolaganju su dve dvokrevetne i jedna trokrevetna soba, sa zajedničkim kupatilom, a od skoro imamo i dva nova partmana sa zasebnim kupatilima.

GALERIJA

Pimnica Perić

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Rajac

19314 Negotin

TELEFON

064/194-30-65

064/182-66-06

060/446-66-61

E-MAIL

pimnicaperic@gmail.com