Postavljanje tepih trave Beograd

Cvetnik DOO

Delatnost projektovanja i uređenja zelenih površina porodične firme CVETNIK d.o.o., nastalo je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva na realizaciji značajnih objekata u našoj zemlji i u inostranstvu, a čiji je autor dipl.ing h. Đurđice Ivančević.

Od 1972. godine, sa diplomom inženjera šumarstva (odseka za hortikulturu), i prethodnom arhitektonskom tehničkom školom krenuli su mnogobrojni poslovi projektovanja i izvođenja, koja traju do danas…

Uz redovan rad u komunalnoj kući JKP Zelenilo Beograd, kao autor brojnih idejnih i glavnih projekata, zbog sve veće potražnje klijenata i institucija za naše usluge, ukazala se potreba za osnivanjem sopstvene agencije i SZR, gde su aktivno učešće uzeli svi članovi porodice.

Ozelenjavanje, uređenje zelenih površina, postavljanje tepih trave, postavljanje i ugradnja zalivnih sistema Beograd

Naša agencija i SZR, koja je trajala oko 5. godina prerasla je u firmu Cvetnik d.o.o. u 2007.godini. Pored Đurđice Ivančević, koja je sa tri licence (izvođačka, projektantska i urbanistička) direktor firme, u firmi su zaposleni ljudi iz domena pejzažne arhitekture, poljoprivrede, građevinarstva, ekonomije. Firma raspolaze sa stručnim vrtlarima i radnicima sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti hortikulture.

Cvetnik DOO – Usluge

  • Planiranje i projektovanje zelenih površina
  • Građevinski i zemljani radovi
  • Sadni i prateći materijal
  • Ugradnja sistema za zalivanje
  • Izrada zelenih površina
  • Održavanje zelenih površina

Za više informacija posetite naš web sajt: www.cvetnik.co.rs

Delatnost:

USLUŽNE DELATNOSTI / Usluge uredjenja i održavanja okoline

PIB:

105204593

Adresa:

Zlatiborska 40

Poštanski broj:

11080

Grad / Opština:

Zemun

Telefon: 065/899-8877
Telefon2:
Email: cvetnik@beotel.net
Web: www.cvetnik.co.rs