INFORMACIJE O FIRMI

Osnovna delatnost staklorezačke radnje MUŠ je izrada, obrada i ugradnja tj. montaža najrazličitijih vrsta stakala i ogledala. 
Bušenje stakla, brušenje stakla, fazetiranje stakla i peskiranje stakla su najzastupljeniji radovi oko obrade stakla u staklorezačkoj radnji.

MUŠ – služba za hitne intervencije u najkraćem vremenskom roku rešava problem razbijenog prozorskog stakla i izloga. 
Ukoliko imate problem sa razbijenim staklom, pozovite nas!!! Dolazimo na teren po pozivu, uzimamo meru, i u najkraćem roku vršimo montažu novog stakla.

U mogućnosti smo da ponudimo širok asortiman finalno dizajniranih oblika stakala i ogledala širokog spektra primene npr: staklena vrata (ulazna staklena vrata za javne objekte i slično …), staklene stepenice, stakleni gelenderi, stakleni podovi, stakleni stolovi, staklene tuš kabine, itd.

Svojim predanim višedecenijskim radom uspešno zadovoljavamo potrebe i zahteve svojih klijenata. U našoj ponudi dostupne su sve vrste građevinskih stakala.

Staklorezački radovi koje pruža MUŠ nailaze na pozitivne kritike klijenata već zavidan niz godina. Vredni i ažurni majstori naše staklorezačke radnje postaraće se da sve staklorezačke radove koje nam poverite odradimo uz najviši vid kvaliteta, korektnosti i profesionalnosti.

Pored pomenutih vrsta stakala i usluga samostalna zanatska staklorezačka radnja MUŠ izvodi i sledeće radove:

Zastakljivanje balkona i terasa

Veoma česti zahtevi klijenata su zastakljivanje terasa i balkona – značajno kao zaštita od vetra, kiše, buke, prašine i hladnoće. U ovom slučaju koristimo stakla visokog kvaliteta koja se jednostavno ugrađuju i jednostavno održavaju. U mogućnosti smo da ispratimo različite geometrijske oblike.

Staklene tuš kabine

Izrađujemo staklena vrata za tuš kabine i kompletne kabine. Prilagođavamo se projektu ili postojećem obliku kade.

GALERIJA

Muš Staklorezačka radnja

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Salvadora Aljendea 2a

11000 Beograd

TELEFON

063/228-964

011/275-68-53

E-MAIL

nesaknez@yahoo.com