Benels DOO Beograd

Firma Benels se prvi put pojavljuje kao servis uređaja još 1996. godine. Kao preduzeće – d.o.o. počinje sa radom 2005.godine. i sve do sada se uspešno bavi servisom kompletne ugostiteljske opreme.

Benels d.o.o. obavlja montažu, servis i popravke profesionalne opreme. Takođe, vrši i distribucju espreso kafe Mokarico, profesionalnih mašina za pranje posuđa – Silanos i sredstava za kuhinjsku higijenu Winterhalter. Godine 2011.

Benels d.o.o. otvara i svoju drugu firmu Benmok d.o.o., koja je ovlašćeni uvoznik espreso kafe Mokarico i profesionalnih mašina za pranje posuđa Silanos. Pored uvoza Benmok se bavi i prodajom navedenih brendova, a Benels je prati kao servisna i distributivna služba.

Benels d.o.o. se može pohvaliti dobro organizovanom ekipom radnika – spoj iskustva i mladosti. Kao servis se trudimo da na zahteve klijenata odgovorimo brzo i kvalitetno u čemu nam pomaže dobra pokrivenost rezervnim delovima i opremljen vozni park.

Takođe, isporuku robe vršimo u kratkom vremenskom roku, o čemu svedoče brojni zadovoljni kupci. Zadovoljstvo nam je da se pohvalimo da su nam poverenje ukazali mnogi renomirani restorani i barovi, kao i javne institucije.

Za više informacija posetite naš web sajt: http://www.benels.com/

Delatnost:

INDUSTRIJA / Proizvodnja ostalih mašina i aparata opšte namene

PIB:

103859838

Adresa:

Ismeta Mujezinovića 22A

Poštanski broj:

11070 

Grad / Opština:

Novi Beograd

Telefon:063/809-8855
Telefon2: 
Email:benels@live.com
Web:www.benels.com