INFORMACIJE O FIRMI

Kompletna delatnost poreduzeća je metaloprerađivačka-bravarska, ali je sam asortiman proizvoda veoma širok i raznovrstan.

Prvu grupu proizvoda u asortimanu preduzeća čini metalni nameštaj.

Preduzeće se bavi i proizvodnjom industrijske opreme i delova za opremu , isključivo po narudžbini kupca i po njegovoj specifikaciji, kao sto su pomoćna oprema i metali inventar,prenosni sistemi, kontejneri i sl.

Preduzeće je čvrsto opredeljeno da kontinuirano vrši investiranje u opremu i savremene CNC tehnologije.

Preduzeće svoj poslovni uspeh i dalji razvoj zasniva na kvalitetu usluga ispunjavanjem zahteva standarda  ISO 9001.

Dugoročno uspešno poslovanje, kao egzistencijalnu osnovu svih zaposlenih, možemo ostvariti, samo ako kvalitet naših proizvoda i usluga podignemo na nivo koji će zadovoljiti zahteve tržišta i relevantnih propisa.
Osnovna težnja preduzeća je da naši priozvodi i usluga na najvišem nivou zadovolje zahteve i očekivanja korisnika i kupaca, uz istovremeno poštovanje svih relevantnih zakonskih zahteva.

Važan segment u asortimanu preduzeća predstavlja izgradnja metalnih hala i konstrukcija za hale. Preduzeće često radi ovakve poslove i pri tome teži da ugovori samo izgradnju metalne konstrukcije, što predstavlja osnovnu delatnost firme,ali postoji mogućnost i angažovanja i podizvođača za npr. kompletnu izgradnju hale i izradu nemetalskih radova. Sve se radi po zahtevu i dokumentaciji klijenta. Postoji mogućnost izrade i dokumentacije, pošto preduzeće u tu svrhu ima zaposlene inženjere, međutim nema licencu za projektovanje, tako da nacrte koje izrade inženjeri u preduzeću ipak dodatno kontroliše i potpisuje ovlašćena projektantska firma.

Od metala se rade i drugi građevinski i dekorativni elementi kao što su: nadstrešnice, ograde,elementi enterijera i eksterijera, metalna vrata za industrijske objekte. Sistem rada u ovom slučaju je snimak stanja, zatim izrada dokumentacije i izradu po dokumentaciji nakon što istu pregleda i odobri kupac.

Preduzeće raspolaže većim brojem mašina i pratećom opremom za obavljanje opisane delatnosti. Oprema je uglavnom nabavljenja u poslednje  3-4 godine, od kada se preduzeće orijentisalo na bravarske radove.

Proizvodnja
* Metalne konstrukcije, Hale, Nadstrešnice
* Metalni nameštaj, Stolice, Stolovi, Ljuljaške
* Sečenje i savijanje cevi i limova
* CNC plazma sečenje
* Izrada po dokumentaciji
* Inženjering
* Građevinska bravarija
* Plastifikacija
* Ostali bravarski radovi

  • Delatnost

  • sečenje i savijanje limova

  • sečenje i savijanje cevi

  • obrada zavarivanjem

  •  zaštita plastifikacijom 

  • zaštita farbanjem

GALERIJA

Mini Inženjering D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kralja Petra I 135

22320 Indjija

TELEFON

022/551-214,063/805-45-83

022/559-214

E-MAIL

info@mini-ing.biz