INFORMACIJE O FIRMI

Minex automat je kompanija koja se bavi iznajmljivanjem i prodajom aparata za zabavu, i organizacijom zabavnih i biljar klubova od 1994. godine. Jedna smo od najstarijih i najvećih kompanija ove vrste u Srbiji i Crnoj Gori.

Cilj nam je prateći razvoj zabavne industrije u svetu kvalitetno proširiti i poboljšati ponudu zabave i rekreacije u ugostiteljskim objektima i hotelsko turističkim centrima.

Iznajmljujemo i postavljamo sve vrste aparata za zabavne igre kako renomiranih svetskih proizvođača tako i domaćih, za Vaš ugostiteljski objekat, hotel, camp, poslovni prostor tokom cele godine ili samo sezonski na području cele Srbije i Crne Gore. Osigurali smo vlastiti kvalitetan, stručan i brz servis, kao i originalne rezervne delove. Vlastita dostava i montaža.

Poslujemo na temelju podele dobiti ostvarene radom aparata, što znači da mi aparat dovozimo, montiramo i snabdevamo potrebnim repromaterijalom i rekvizitima za igru, održavamo, servisiramo,a po potrebi mienjamo aparat za onaj koji će biti najadekvatniji i natraženiju u Vašem ugostiteljskom objektu.

http://minexautomat.com

http://cybershark.rs

GALERIJA

Minex automat d.o.o.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Učiteljska 60

11000 Beograd

TELEFON

065/250-77-77

011/347-22-53

E-MAIL

support@cybershark.rs