INFORMACIJE O FIRMI

Kompanija “Logistic Team Sekulić” je nedavno završila radove na izgradnji jednog od najsavremenijih logističkih centara u regionu. Izgradnjom logistickog centra-visoko regalno skladiste od 8000 paletnih mesta je pocetak ostvarivanja nasih zacrtanih ciljeva.

Novi logistički centar je samo produžetak 18-godišnjeg uspešnog poslovanja firme “International Transport Sekulić” iz Kraljeva.

Ideja vlasnika g.Radivoja Sekulica prilikom odlučivanja na ovaj poduhvat bila je da se na Srpskom tržištu, internacionlnim kompanijama tako i domaćim kompanijama pruži kompletna logistička podrška u smislu transporta, skladištenja, skladistne logistike, špedicije i distribucije. Cilj i moto kompanije je4P-“Pouzdan Partner-Pravi Partner”. Mi želimo da omogućimo našim partnerima kompletan focus na njihovu osnovnu delatnost bilo da je u pitanju proizvodnja ili prodaja i preuzmemo sve aktivnosti logističke podrške kako bi zajedničkim snagama postigli njihove ciljeve da omogucimo nasim partnerima da se usresrede na njihovu osnovnu delatnost i na taj nacin dosli do zadovoljnog krajnjeg potrošača. Odluku o ovakvom koraku diktirali su savremeni svetski trendovi koji govore u prilog specijalizacije kompanija.

Nasa zelja je da LTS postane jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih partnera u Srbiji u delu skladistne logistike. To postizemo svakodnevnim profesionalnim radom i pravilnim pristupima u resavanju i najsitnijih problema kao i kontinuiranim obukama i treninzima celog naseg tima. Na ovaj nacin u prilici smo svim nasim sadasnjim i buducim partnerima da ponudimo stratesko partnerstvo uz visok nivo znanja!

Skladište je opremljeno savremenim visoko paletnim regalnim sistemom (Pal Rack) kapaciteta 8000 paletnih mesta.

Ono što ovaj centar izdvaja od ostalih i čini ga pionirom u ovom domenu su kapaciteti za:

  • Odvojeno skladište za Hemikalije (ADR) i drugu hemijsku robu(deterdzenti, kozmetika…) 750 paletnih mesta
  • Robu koja zahteva skladištenje i čuvanje na regulisanim temperaturama i to 4500 paletnih mesta sa temperaturnim režimima na -25ºC kao i na +4C (posebne komore za zamrznutu ribu, zamrznuto meso, testo ili pecivo, povrće ,voće, koncentrati voća, kao i za sveže meso, sireve…).
  • Skladište prehambene robe sa ambijetalnom temperaturom kao i skladište za tehničku robu od 2750 paletnih mesta,
  • Javna Carinska Skladišta(zatvorena) kao i otvoreno Javno Carinsko Skladište za prikolice i polu-prikolice
  • Mogucnost reexporta robe u zemljama u okruzenju…

Špedicija je vrlo jasna i određena je misijom same kompanije. Pružamo maksimalnu podršku partnerima i optimizujemo sve procese u lancu distribucije kako bi se pomoglo u stvaranju konkurentske prednosti na tržištu.

Poslovni prostor je klimatizovan i veličine 1800m2. Namenjen je svim našim klijentima. Svi korisnici prostora imaće na raspolaganju i restoranske usluge…

GALERIJA

Logistic Team Sekulić

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Ugrinovacki put bb

11277 Ugrinovci

TELEFON

011 3714-700

011 3714-704

E-MAIL

office@logisticsekulic.rs