INFORMACIJE O FIRMI

Stovarište „Kvatro“ postoji od 1998 godine i bavi se veleprodajom i maloprodajom svih vrsta građevinskog i hidroizolacionog materijala. U okviru naše ponude posebno želimo naglasiti da u saradnji sa -BETON PLUS- vršimo tačnu, brzu i kvalitetnu isporuku betona.

Pogon za obradu i vezivanje armature kao i prozvodnju fert gredica sposoban je da u najkraćem vremenskom roku odgovori na sve zahteve kupaca.

Za robu kupljenu kod nas obezbedjen je prevoz do kupca. Transport obavljamo našim kamionima,a za veće količine paletirane robe transport obavljamo kamionom sa dizalicom koja ujedno vrši i istovar.

Širok asortiman, ljubazna i brza usluga u skladu sa najpovoljnijim cenama preporučili su nas ogromnom broju kupaca.

NOVO U PONUDI

Biostar se proizvodi od potpuno prirodne mešavine drveta bukve (tvrdo drvo) i drveta smrce i jele (meko drvo). Time je ovaj pelet u svemu jedinstven na tržištu i spaja u sebi sve dobre osobine razlicitih vrsta drveta.
Biostar se proizvodi sa posebnom pažnjom od strane iskusnog i strucnog tima. Dobijanje sertifikata Enplus za naš proizvod svega nekoliko meseci nakon pocetka rada fabrike, potvrda je da je “Star jela” u proizvodnji peleta postavila kvalitet i interes kupca na prvo mesto.

GALERIJA

KVATRO D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Zemunska 130

11277 Ugrinovci

TELEFON

064/64-95-445

064/64-95-444

E-MAIL

kvatro011@gmail.com