INFORMACIJE O FIRMI

Firma Kvant Paneli osnovana je 1990. godine i izvodi sve vrste građevinskih radova. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, poslujemo sa velikim uspehom u zemlji i regionu

Naš stručni tim izvodi sve vrste građevinskih radova segmentno ili u potpunosti, po principu “ključ u ruke” – od ideje, preko projektovanja, do izvođenja radova, uključujući pripremu tehničke dokumentacije za prijem i upotrebnu dozvolu objekata. Nudimo Vam sledeće radove:

– objekti i hale
– čelične konstrukcije
– krovno-pokrivački radovi
– limarski i fasaderski radovi
– nadogradnja i unutrašnji radovi

Čelične konstrukcije su danas vrlo popularne i masovno se primenjuju pri izgradnji industrijskih objekata, zgrada, hala, hladnjača. Njihova glavna prednost je što su fleksibilne i elastične, čime su otpornije na zemljotrese od ostalih objekata građenih na neki drugi način. Čelične konstrukcije se mogu upotrebiti u gotovo bilo kom vidu gradnje:

– čelične konstrukcije za hale
– čelične konstrukcije za kuće
– čelične konstrukcije u industrijskim objektima

Pored gradnje čeličnim konstrukcijama, firma Kvant Paneli nudi Vam i druge vrste građevinskih radova, kao što su limarski, krovno-pokrivački i fasaderski radovi. Takođe, nudimo Vam kompletnu ponudu spoljašnjih i unutrašnjih radova, kao što su građevinski, keramički, električarski, molerski i vodovodni radovi.

GALERIJA

KVANTPANELI D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Surčinska 9

11070 Novi Beograd

TELEFON

063/241-826

011/318-53-71

E-MAIL

SAJT