INFORMACIJE O FIRMI

Estetski Centar CBS pokrenuli smo 2008. godine sa željom da negu lepote i budjenje pozitivne energije, a time i harmoniju zdravlja podignemo na nivo vredan pažnje.
Visoka stručnost i profesionalnost naših fizioterapeuta i kozmetičara daje Vam mogućnost da dobijete osim najkvalitetnije usluge i najkvalitetniju preporuku i veoma stručnu konsultaciju za koncipiranje tretmana ili kućnu negu baš prema Vašim specifičnim potrebama i željama.

Tretmani za negu tela predstavljaju kako kompletnu negu kože tela, kao našeg najvećeg organa, tako i terapeutsku, relaksacionu ili antistres proceduru, koja omogućava našem telu da podnese zahtevne dnevne obaveze i mnoga opterećenja koja pred nas postavlja savremeni način života.
U Estetskom Centru CBS tretmani za negu tela mogu biti samo jednostavna, ali veoma delotvorna, kombinacija pilinga i masaže i mogu biti kompletne wellness procedure koje sadrže izuzetan piling, opuštajuću hidromasažu, pakovanje bogatim i hranljivim pakovanjima i masažu posebnim aromatičnim uljima.
Predlažemo vam da pogledate naše favorite i izaberete svoju omiljenu kombinaciju.
Sve tretmane za negu tela u našem Centru radimo visokokvalitetnim kozmetičkim i wellness preparatima poznatih svetskih brendova.

Tretmani za negu lica osmišljeni su kao kompletna nega u estetskim centrima i salonima lepote. U tretmanima se koriste različiti preparati (kreme, maske, serumi, pilinzi,…), različiti aparati (sa galvanskim strujama, visokom frekvencijom, ultrazvukom, vakuumom,…), različite procedure koje su osmišljene kao pravi sled radnji za najbolje delovanje i preparata i aparata i naravno iskustvo, znanje i vešte ruke kozmetičara.

http://www.crnobelisvet.rs

Kozmetički salon Crno Beli svet

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojvode Bogdana 20/1

11000 Beograd

TELEFON

011/383-07-94

064/617-09-16

069/110-20-22

E-MAIL

saloncrnobelisvet@gmail.com