INFORMACIJE O FIRMI

Kimmel doo je počelo sa radom u novembru 1989. godine, kao “Komerc-tours”, a od 1994. godine pod nazivom KIMMEL DOO. Osnovna delatnost preduzeća je prevoz putnika u međugradskom i međunarodnom saobraćaju i ugovoreni (vanlinijski) prevoz. Povremene usluge vršimo za turističke agencije, udruženja, škole i organizujemo izlete, putovanja, ekskurzije i dr.

Dugogodišnje iskustvo naše firme, odabrani tim profesionalnih vozača, savremeni vozni park, ljubaznost i razumevanje za sve potrebe naših putnika, jesu garancija vrhunskog i trajnog kvaliteta naših usluga i čine ime KIMMEL prepoznatljivim, a nas ponosnim.

Naši poslovni prioriteti su udobnost, tačnost, sigurnost, želja i zalaganje da udovoljimo svim potrebama svojih putnika, da tokom putovanja negujemo dobru timsku atmosferu, prijateljske odnose i uzajamno poštovanje. Da na najbolji način odgovorimo na sve predvidive i nepredvidive okolnosti, a sa ciljem da svaki naš putnik bude zadovoljan u toj meri da mu naše usluge budu i svaki sledeći izbor. Naša briga je srećan i zadovoljan putnik!

Deca do 10 godina plaćaju 50% od cene karte za prevoz.

GALERIJA

Kimmel D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Stevana Nemanje 17

36300 Novi Pazar

TELEFON

020/ 315-315

020/ 331-220

E-MAIL

kimmeltours@gmail.com

SAJT