INFORMACIJE O FIRMI

Organizacija slavlja, prijema, dečjih rođendana ili jednostavno svakodnevna organizacija obroka za zaposlene uključuje angažovanje ketering servisa.

Ketering Safir je vaš partner i desna ruka uvek kada želite da hrana koju servirate svojim gostima bude sveža, ukusna, kvalitetna i primereno dekorisana. Ukoliko vam je potreban ketering za dečiji rođendan, slavu, korporativnu proslavu, prijem, venčanje ili neki drugi bitan događaj, ketering servis Safir vam omogućava da sve to organizujete uz sjajan odnos cene i kvaliteta.

Safir ketering nudi Vam kompletnu i profesionalnu uslugu keteringa za sve vrste Vaših privatnih i poslovnih proslava. U našoj ponudi se nalazi ukusno i kvalitetno posluženje, sa besplatnom dostavom na željenu adresu. Takođe, nudimo Vam mogućnost iznajmljivanja invetara i profesionalnog osoblja, po potrebi.

Naša ketering ponuda obuhvata sve vrste slanih predjela, meze, kanapee, peciva, roštilj, pečenje, sveže salate. Posebno ističemo dečije sendviče i kanapee koji sadrže najkvalitetnije suhomesnate proizvode, namaze i sireve, a koji će ih svojom interesantnom dekoracijom potpuno oduševiti.

Ukoliko Vam je potreban ketering za proslave, poput dečijih rođendana, slavi, svadbi, poslovnih proslava ili nekog drugog bitnog događaja, prepustite nama brigu oko organizacije hrane. Naš ketering majstor je svetski vicešampion i višestruki šampion Srbije, sa dugogodišnjim iskustvom rada u renomiranim svetskim i domaćim restoranima.

Osim pripreme i dekoracije hrane, nudimo Vam i uslugu dostave hrane na željenu adresu. Naše profesionalno i stručno osoblje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć pri serviranju i posluženju hrane, a Vaše je samo da uživate u društvu Vaših dragih gostiju.

GALERIJA

Ketering Safir

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Milorada Jovanovića 9

11000 Beograd

TELEFON

065/239 88 90

E-MAIL

kolakoviczeljko@gmail.com

office@keteringsafir.rs