INFORMACIJE O FIRMI

Keramika Mladenović pruža uslugu postavljanja pločica u vašem kupatilu po najsavremenijim standardima. Postavljanje pločica u vašem kupatilu se smatra jednim od primarnih zadataka, nije jeftin, ali je dugotrajan i svakako se isplati uložiti u njega. 

Prilikom uređenja vašeg kupatila, treba voditi računa o rasporedu elemenata, njihovom dizajnu i dezenu i naravno pravilnom odabiru pločica. Pločice u vašem kupatilu mogu biti mermerne, granitne ili najčešće keramičke koji se ističu povoljnim cenama i velikom izboru dezena.

Izbor dezena pločica za kupatilo zavisi od dezena sanitarija, elemenata, ali takođe treba voditi računa i o kvalitetu. Pločice za vaše kupatilo treba da budu otporne na habanje i da imaju mali procenat upijanja vode. Takođe, pločice moraju biti otporne na hemikalije koje se koriste za čišćenje i održavanje vašeg kupatila.

Pored dezena pločica, važne su i dimenzije kao i način postavljanja. Keramika Mladenović će vam ponuditi niz kreativnih ideja za postavljanje pločica u vašem kupatilu.

Kada pričamo o  lepljenju pločica, prva pomisao su kupatila, kuhinje, terase, odnosno prostorije koje su pod uticajem vode. Međutim pločice se vrlo ćesto postavljaju i u hodnije, dnevne sobe, praktično u sve prostorije..Prednost pločica kao podnih obloga je otpornost na habanje, trajnost, postojanost boja, lako održavanje, relativno brzo se postavljaju..

Naš savet je da za prostore kao što su hodnici i dnevne sobe, obavezno odlučite za kvalitetne proizvode. Često gaženje i sredstva za čišćenje mogu da ostave posledice na manje kvalitetnim pločicama.

Najčešće se u hodnicima i dnevnim sobama postavljaju pločice dimenzija 60*60cm ili 45*45cm koje su laserski sečene tako da ne postoje fuge. Na taj način površina vašeg poda će izgledati kao jedna celina,a nedostatak fuga znači i manje čišćenja.

Keramika Mladenović pruža uslugu ugradnje keramičkih pločica u vašoj kuhinji.Iako postoji dosta alternativa, keramičke pločice u kuhinji su najpraktičnije. Njihova prednost je što podnose visoku temperaturu,vlagu,vodu, održavanje je lako, a ukoliko su pravilno postave, vrlo su dugotrajne.

GALERIJA

Keramika Mladenović

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Bulevar Kralja Aleksandra

11050 Beograd

TELEFON

063/843-58-46

E-MAIL

ffice@keramicarskiradovi.com