INFORMACIJE O FIRMI

Kafana „Olio“ ima tradiciju staru preko 15 godina, ali je na trenutnoj lokaciji tek par godina. Ovo je svakako kafana sa najboljom baštom u Nišu.

Kafana ima svoju pečenjaru u uglu bašte tako da prolazak pored kafane definitivno nikoga ne ostavlja ravnodušnim, i skoro uvek prolaznika pretvori u redovnog gosta. Kapaciteti kafane su 40, plus 60 u bašti. Klijentela je mešovita, nema nekih pravila, tako da ne postoji opravdanje ako je niste posetili.

Kad smo kod menija i ponude ove kafane, definitivno preporučujemo domaći sir i rakiju, zatim razne čorbice koje slobodno mogu da prate jagnjeći i ovčiji specijaliteti, jagnjeće sarmice, ovčiji repovi i drugi specijaliteti. Svakako su ovčetina i jagnjetina specijaliteti ove kafane, i nikako ih ne treba preskočiti.

Ovde možete, kao ni na jednom drugom mestu u gradu probati pohovani kačamak (možda još jedna kafana u Nišu ima to na meniju, ali nismo stigli da proverimo).
Kafana nema „živu“ muziku sem naravno u specijalnim prilikama za šta je vlasnik, koji je inače kuvar, uvek raspoložen :)

Pohvalno je da kafana prima sve platne kartice sem AmericanExpress-a. Rezervacija generalno nije potrebna, ali je preporučljiva. Radno vreme kafane je od 9-24h svakog dana, sem nedelje kada kafana ne radi.

Organizujemo proslave i poslovne ruckove. Mogucnosti placanja putem racuna i platnim karticama.
Iz svoje raznovrnse ponude izdvajamo :
– jagnjetina
– ovcije pljeskavice
– pohovani kacamak
– pastrmka na zaru
– gotova jela
– pasulj
– teleca glava
– juneci repovi
– corbice

GALERIJA

Kafana Olio

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Jeronimova 32

18000 Niš

TELEFON

064/449-41-31

018/522-441

E-MAIL

j.stevanovic79@gmail.com

SAJT