INFORMACIJE O FIRMI

JTM Plast Beograd sa radom je počela 2012. godine kao društvo za trgovinu, usluge i proizvodnju polimernih materijala. Zahvaljujući predanom radu i profesionalnosti našeg tima, kao i vrhunskom kvalitetu usluge, za vrlo kratko vreme stekli smo poverenje klijenata kako na domaćem tržištu, tako i u zemljama u regionu.

Naš tim čini visoko stručan kadar sa dugogodišnjim iskustvom u distribuciji proizvoda polimernih materijala. Sa željom da zadovoljimo sve potrebe i zahteve naših kupaca, opredelili smo se za saradnju sa renomiranim češkim proizvođačem FATRA koji poseduje sertifikat za vrhunski kvalitet ISO9001.

Preduzeće JTM Plast u svojoj ponudi ima sledeće vrste PVC folija:

  • – Galanterijska (debljina 0,20 i 0,30)
  • – Ambalažna – providna (debljina 0,10)
  • – Polutvrda – providna (debljina 0,10; 0,12; 0,15; 0,20 i 0,30)
  • – Bebi (debljina 0,10)
  • – Mavilex (debljina 0,60)

PVC (polyvinyl chloride) folije proizvode se korišćenjem kalandirane tehnologije i ne sadrže nikakve teške materijale. Zbog svojih vrhunskih karakteristika i osobina naši proizvodi imaju široku primenu u izradi školskog i kancelarijskog pribora, u zdravstvu, automobilskoj industriji, zavarivanju, proizvodnji vakum pakovanja, bebe opreme i sl.

U našoj ponudi nalaze se PVC folije različitih boja, od transparentne, do bogatih boja sa širokim spektrom dizajna. Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom izbora materijala, naše stručno i ljubazno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć oko izbora adekvatne boje, debljine itd.

JTM Plast doo – lider u oblasti proizvodnje PVC folija.
Dugogodišnje iskustvo u distribuciji polimernih proizvoda.
Veliki izbor visoko kvalitetnih PVC folija različite debljine i boja.

GALERIJA

JTM Plast

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Gandijeva 106v/24

11070 Novi Beograd

TELEFON

063/251 570

E-MAIL

indennaplast@eunet.rs