INFORMACIJE O FIRMI

JOVISTE doo

Je preduzeće koje se bavi izradom i ugradnjom PVC I ALU stolarije po standarnim i naručenim merama. Prateći razvoj novih tehnologija u ovoj oblasti u prilici smo da svim našim klijentima, kako velikim sistemima, tako i malim privatnim naručiocima ponudimo najadekvatnije rešenje za širok spektar zahteva i uslova realizacije, po najpovoljnijim cenama.

Usluge koje nudimo

Besplatno uzimanje mera na terenu

Demontaža stare stolarije…… demontaža stolarije je usluga koju nudimo svim kupcima naših proizvoda. Ukoliko imate građevinsku stolariju koju želite da zamenite našom novom PVC stolarijom, pre ugradnje ćemo uraditi demontiranje stare stolarije.

Konsultacije i podrška

Proizvodnja i Ugradnja PVC i ALU stolarije

Proizvodnja i ugradnja svih oblika lučnih otvora, komarnika i roletni

Popravka PVC stolarije….. popravljamo stolariju koju smo mi proizveli, kao i pvc stolariju drugih proizvodjača. Popravke mogu biti zamena okova stolarije, zamena stakala, zamena guma za zaptivanje, popravka roletni, popravka rolo komarnika i sve ostale popravke stolarije

Transport Stolarije….. isporučujemo svu našu PVC stolariju na mesto ugradnje ili na lokaciju po zahtevu kupca.

Servisiranje PVC stolarije………. Za sve naše proizvode dajemo garanciju u periodu od 10 godina. Naši proizvodi proizvedeni su od najkvalitetnijih materijala, pa je besprekorno funkcionisanje PVC stolarije zagarantovano kroz dugi niz godina. Ukoliko ipak dođe do nekog kvara ili poteškoća prilikom funkcionisanja, naša ekipa za servisiranje PVC stolarije će doći i otkloniti kvar u najkraćem roku.

Proizvodi

PVC prozori estetski oblikuju izgled vaše kuće ili stana, a iznutra imaju zadatak da daju dovoljnu količinu svetlosti. PVC prozori takođe moraju da štite od buke i hladnoće zimi , odnosno da ne puštaju toplotu leti , uz mogućnost jednostavnog održavanja i čišćenja.

Roletne-namenjene svima koji zele da dobiju dodatnu  zvučnu i toplotnu izolaciju. Roletne  unutrasnja i spoljasnja( PVC -ALU ) sa i bez elektro pogona.

Komarnici rolo fiksni i vrata komarnik -štite unutrašnjost prostora od insekata. Napravljeni su od kvalitetnog materijala (fiberglass) i otporna na sve vremenske uslove. Mogu se montirati na prozore, vrata i krovne prozore.

Dekorativna ulazna vrata sa preko 950 dezena, U izradi ulaznih vrata koristimo profile izradjene od visoko vrednog tvrdog PVC. Ovaj materijal visokog sjaja otporan je na vremenske uslove i UV-zrake, nudi izvrsnu toplotnu i zvučnu izolaciju

Sigurnosna ulazna vrata -ispunjavaju sve zahteve vezane za protivprovalnu zastitu, akustiku, bezbednost i termo izolaciju.

Sobna Craftmaster vrata -sa 3D profilisanim oblogama koje se rade od različitih materija. Na raspolaganju su u standardnim dimenzijama ,a moguće je vršiti i dodatna sužavanja i skraćivanja ukoliko je potrebno.

Segmentna garažna vrata -ugradnja ovih vrata je jednostavna i brza. Ova vrata su veoma kvalitetan termoizolator, a pri rukovanju su bešumna. Održavanje je jednostavno, sa opcijom daljinskog rukovanja.

Garažna rolo vrata – mogu biti opremljena elektro-motorom, senzornom i daljinskom komandom

Trakaste zavese -osnovno rešenje za vas poslovni i kucni ambijent,u više dezena i boja. Trakaste zavese su idealno rešenje za  efikasnu zaštitu od sunca a široka paleta boja pruža mogućnost da ih prilagodite ambijentu i učinite ga ugodnijim za boravak. Trake su izrađene od blago plastificirane tkanine, aluminijuma, pvc-a, antistatične su ne skupljaju prašinu ni mirise a lako se čiste.

Venecijaneri– ekonomično rešenje za vaš enterijer u širokom spektru dezena i boja. Venecijaneri predstavljaju izuzetno kvalitetnu zaštitu od sunčeve svetlosti i neželjenih pogleda, a svojim vizuelnim izgledom doprinose estetskim kvalitetima Vašeg stana ili poslovnog prostora.

Police PVC, ALU okapnice raznih širina i boja. Svojom posebnom namenom prozorske police su izložene različitim zahtevima. Njihova gornja površina mora biti postojana na svetlost, grebanje i struganje, vlagu i mora biti teško zapaljiva.

Krovni prozori BRABO, izuzetnog kvaliteta , sa petogodišnjom garancijom.

Rolo rešetke– uglavnom se koriste kao zaštitna mreza na objektima, lokalima i prodavnicama. Bitno je istaći da kod ove vrste zaštite objekta unutrašnjost lokala ili poslovnog prostora ostaje vidljiva.

GALERIJA

Jovište doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Sarajevska 44d

24000 Subotica

TELEFON

064/50-12-444

024/530-350

E-MAIL

pvc.joviste@gmail.com