Iznajmljivanje prikolica Beograd

Analizirajući tržište prevoza robe i automobila, uočili smo da na tržištu postoji nedostatak/manjak ponude u oblasti rentiranja auto-prikolica, za obavljanje sopstvenog prevoza robe i automobila.

KOd nas je moguće iznajmiti auto-prikolicu, kako bi pojedinci ili firme, koji imaju uslove (potrebno je vozilo sa auto-kukom), obavili transport robe ili automobila. Na osnovu takve analize došli smo na ideju za otpočinjanje poslovne aktivnosti u smeru zadovoljenja uočenog nedostatka na tržištu.

Trenutno smo jedni od retkih koji obavljaju poslove iznajmljivanja auto-prikolica, na području Beograda. Naša lokacija je na Novom Beogradu (kod kružnog toka na putu za Ledine i Surčin), i samim tim smo odlično pozicionirani i pristupačni iz skoro svih delova grada. Posebno naglašavamo dobru vezu sa Ibarskom magistralom, preko novog mesta na Adi Ciganliji, kao i odličnu povezanost sa auto-putem Beograd – Zagreb.

Iznajmljivanje auto-prikolica do 3,5t bruto nosivosti.

Iznajmljujemo nekoliko vrsta auto-prikolica. Takođe, u mogućnosti smo da Vam ponudimo iznajmljivanje i korišćenje raznih dodataka, kao što su rampe za utovar tereta sa točkovima, šine za fiksiranje motocikala i mnogo drugih.

Iznajmljujemo nekoliko vrsta prikolica za prevoz tereta i automobila. Mogućnost korišćenja i raznih pomagala kao što su rampe za utovar tereta sa točkovima, šine za fiksiranje motorcikala i mnogo drugih. Kontaktirajte nas za detalje i posebne cene za iznajmljivanje na više dana ili više artikala odjednom.

Na raspolaganju su sledeći modeli:

1. Mala – Prikolica ukupne težine 750kg, korisne nosivosti 579kg, dimenzije tovarnog prostora 243x121x160cm (DxŠxV). Mogućnost ručnog kipovanja i nekoliko vrsta nadogradnje (nosač za motorcikle, arnjevi sa ceradom, carinska sajla Osnovna cena 15 eur/dan. Dodatne opcije po dogovoru.

2. Srednja – Prikolica ukupne težine 2.000kg, korisne nosivosti 1.571kg, dimenzija tovarnog prostora 310x160x180cm (DxŠxV). Mogućnost nekoliko vrsta nadogradnje (nosač za motocikle, arnjevi sa ceradom, carinska sajla) i skidanja stranica za vangabaritne terete. Osnovna cena 20 eur/dan. Dodatne opcije po dogovoru.

3. Velika – Prikolica za automobile ukupne težine 2700kg, korisne nosivosti 2110kg, dimenzije tovarnog prostora 406x198cm (DxŠ) (platforma). Osnovna cena 20 eur/dan. Dodatne opcije po dogovoru.

Delatnost:

Uslužna delatnost / Iznajmljivanje prikolica

PIB:

Adresa:

Dr.Ivana Ribara, blok 61

Poštanski broj:

11000

Grad / Opština:

Novi Beograd /

Telefon: 064/578-33-48
Telefon2:
Email: prikolice.beograd@gmail.com
Web: http://www.iznajmljivanjeprikolica.rs/