Restorani za svadbe i ostale svečanosti Inter Hollywood, Hollywood i Dvor Aleksandar

Mi smo firma koja se 20 godina bavi organizovanjem svih vrsta proslava. Vašu svadbu, venčanje, rođendan, krštenje ili bilo koju drugu svečanost učinićemo nezaboravnom.

Dokaz uspešnosti su restorani za svadbe na devet lokacija, uspešno organizovano preko 10.000 venčanja, krštenja, rođendana i ostalih svečanosti.

Kapaciteti naših sala za svadbe se kreću od 50 do 900 mesta za sedenje. Intimna ili glamurozna proslava, manji ili veći broj gostiju je Vaš izbor, bitno je da možemo ispuniti sve Vaše zahteve i očekivanja.

Restorani za svadbe i ostale svečanosti svojim uslugama, krupnim i sitnim detaljima nastoje da Vaš poseban dan pretvore u nesvakidašnji doživljaj koji ćete sa osmehom pamtiti. Posebno izdvajamo specijalne svetlosne efekte koji prate posebne trenutke tokom svečanosti, poput izlaska svadbene torte.

Ono po čemu smo jedinstveni jeste proizvodnja najvećeg dela hrane u okviru našeg restorana. Vrhunski kvalitet i raznovrsnost hrane na našem meniju, oduševiće i Vas i Vaše goste, a pristupačne cene iste samo su još jedan razlog da odaberete upravo nas. Sva hrana koja ne bude utrošena do kraja večeri, biće upakovana i prosleđena Vama za poneti.

Aqua park HOLLYWOODLAND

je prvi aqua park u Beogradu koji za sve posetioce nudi jedinstven sadržaj namenjen zabavi na vodi u bilo kojem periodu godine. U okviru zatvorenog dela kompleksa, aqua park HOLLYWOODLAND poseduje centralni bazen dimenzija 10 x 25 m , bazen sa hidro-masažnim sistemima, bazen za decu, tobogane, đakuzi kadu, relaks centar (sauna, slana soba, tursko kupatilo), fitness centar, aqua restoran sa bogatim menijem, kao i kutak za proslavu rođendana.

Takođe preporučujemo usluge profesionalnog masažera i frizera.  Na otvorenom delu kompleksa, aqua park HOLLYWOODLAND čine veliki centralni bazen u obliku slova H kapaciteta 1000 m2 , tri tobogana, bazen za decu, kao i atraktivan sistem za zabavu namenjen najmlađima. Veliki parking prostor je takođe sastavni deo aqua park kompleksa.

Delatnost:

 Ugostiteljska delatnost

PIB:

107772861

Adresa:

Surčinska 19b

Poštanski broj:

11000 

Grad / Opština:

Beograd

Telefon:060/713-75-05, 065/811-18-88
Telefon2:062/250-350
Email:office@interhollywood.com
Web:www.restorani-za-svadbe.rs