INFORMACIJE O FIRMI

INC Styling

INČ styling d.o.o. Beograd je preduzeće specijalizovano za postavljanje i obradu drvenih podnih obloga, nastalo iz SZR INČ-parketi, koja je osnovana i bavila se navedenim delatnostima od 1996. godine.

U svom sastavu imamo stalno zaposlene radnike, kao i saradnike po potrebi, te raspolažemo solidnim kapacitetima (ljudi, mašine i oprema), i velikim mogućnostima izvođenja radova kada je u pitanju postavljanje i obrada drvenih podnih obloga,postavljanje parketa, postavljanje laminata, odnosno ugradnja laminatnih podova, postavljanje lajsni, postavljanje pragova i drvenih obloga i postavljanje gazišta na stepeništima.

Kroz proces izvođenja radova nudimo:
– Pripremne radove i aktivnosti (konsultacije i predlozi, stručna mišljenja i saveti, kontrolna merenja, pomoć pri odabiru i nabavci materijala, prodaja parketa, drvene podne obloge).
– Ugradnja parketa i drugih drvenih podova (profesionalna organizacija radova, profesionalne mašine i oprema, ugradnja najkvalitetnijih materijala, stručni nadzor i vođenje radova, garancije na izvedene radove, uputstvo za pravilno korišćenje, čišćenje i održavanje drvenih podova posle ugradnje, brzi i efikasni servisni radovi).

U proteklih 15 godina bavljenja ugradnjom i obradom drvenih podova, izveli smo radove na velikom broju objekata, odnosno na preko 200.000 m2 površine, u Beogradu i van Beograda: zgrada skupštine RS u ul. Srpskih vladara, zgrada predsedništva RS u ul. Andrićev venac (svečana sala ). Radovi su izvođeni za renomirane Srpske firme kao što su: Koling Beograd, Energoprojekt Beograd, Ratko Mitrović-Dedinje, Beograd, Graditelj Beograd i mnogi drugi pojedinci i firme koje se bave izgradnjom i adaptacijom stambenih i poslovnih objekata.

GALERIJA

INC Styling

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Šljivarska 18

11010 Beograd

TELEFON

063/210-912

E-MAIL

inchstyling@yahoo.com

SAJT