INFORMACIJE O FIRMI

Današnji hotel Bosphorus, a ranije motel Morava, do 2013-te godine poslovao je u okviru preduzeća “Putnik Aleksinac”. 2013-te godine je privatizovan i prelazi u privatno vlasništvo kompanije IKRE GROUP iz Istanbula. Osnovna delatnost kompanije IKRE GROUP je proizvodnja tekstila, duže od dve decenije.

Hotel Bosphorus osvojiće vas skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i opremom kao i najvišim nivoom usluge. Raspolaže sa 60 soba i 10 apartmana, restoranom “A la Carte” i aperitiv-restoran barom na površini od 4.500 m2.

Svaka soba je pažljivo estetski formirana od najkvalitetnijih materijala i opreme i sadrži pored osnovnih elemenata besplatan pristup internetu, telefon, kablovsku televiziju, sef, minibar, centralnu klimu sa omogućenom kontrolom temperature, room servis 00-24h i privatni balkon.

Bosphorus apartmani su prostrane smeštajne jedinice koje odišu elegancijom i toplinom. U ponudi imamo dva tipa apartmana sa potpuno odvojenom spavaćom sobom i delom za dnevni boravak gde je prostor usklađen sa potrebama i najzahtevnijeg gosta.
Naše apartmane toplo preporučujemo porodicama iz kojih će zasigurno poneti predivne utiske.

GALERIJA

Hotel Bosphorus

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Žitkovački put bb

18220 Aleksinac

TELEFON

064/86-72-620
018/801-404

018/801-303

E-MAIL

recepcija@bosphorushotel.rs