INFORMACIJE O FIRMI

Hostel u srcu Beograda

Uživajte u bezbednom, čistom i zabavnom smeštaju u srcu grada,smešten između Terazija i Slavije. Habitat hostel nudi 2 vrste soba:

– tri šestokrevetne sobe sa lejzi begovima, noćnim svetlom, stočićima i tabureima.

– dve privane sobe za klijentelu koja želi mir i tišinu.

Dnevna soba za zabavu opremljena udobnim kaučom, TV-om i DVD-ovima, pikadom, sobnim bicklom, dva kompjutera sa besplatnim pristupom internetu, i recepcijom gde možete doći do informacija o izlascima, turističkim atrakcijama i prevozu. Kuhinja sa trpezarijom je potpuno opremljena ukoliko želite da spremite hranu, a naše osoblje će uvek biti raspoloženo da Vam skuva kafu ili čaj.

Uz to postoje i organizovani izlete:

  • na planinu Avala – Ova niska planina nalazi se 16,5 km južno od Beograda. 1936. godine je proglašena nacionalnim parkom, a krajem 2007. godine je Skupština grada Beograda proglasila Avalu zaštićenim prirodnim dobrom. Avalu preporučujemo za izlet svim ljubiteljima prirode, desetak kilometara obeleženih planinarskih staza i nekoliko kilometara asfaltnih puteva idealni su za šetnju i rekreaciju.
  • Kalemegdanski park – Kalemegdan je najveći beogradski park. Istovremeno je najznačajniji kulturno-istorijski kompleks, u kojem dominira Beogradska tvrđava iznad ušća Save u Dunav. Na Kalemegdanu se nalaze Vojni muzej, Umetnički paviljon “Cvijeta Zuzorić”, Gradski zavod za zaštitu spomenika kulture, Zoološki vrt, Rimski bunar, dečiji zabavni park, Grobnica narodnih heroja, veći broj sportskih igrališta i ugostiteljskih objekata i Prirodnjački muzej.
  • Adu Ciganliju – Na reci Savi, u neposrednoj blizini ušća u Dunav, na udaljenosti od samo 4 km od centra Beograda, nalazi se nekadašnje ostrvo, a sada poluostrvo Ada Ciganlija. Obrasla gustom listopadnom šumom, prošarana proplancima i livadama, Ada je postala najveće, najlepše i najposećenije izletište, kupalište i odmaralište Beograđana.

Takođe,mi Vam možemo rezervisati sto u restoranima domaće ili svetske kuhinje po pristupačnim cenama. Takođe, u mogućnosti smo da organizujemo obroke za veće grupe.

Ukoliko Vam neko preporuči Habitat hostel i donesete naš flajer pri prijavljivanju, dobijate popust na noćenje od 10%.

Voleli bismo da postanemo mesto gde se sastaju sve četiri strane sveta. Ukoliko donesete suvenire karakteristične za zemlju odakle dolazite (zastavicu zemlje, tradicionalno piće ili neki drugi suvenir) čeka Vas popust na noćenje od 10%. Vaš Habitat Hostel. Dobrodošli.

GALERIJA

Habitat Hostel DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kneza Miloša 4

11000 Stari Grad - Beograd

TELEFON

011 3232193

E-MAIL

habitat.hostel@gmail.com